Harry’s boodschap over deel 8 van de Zeven zussen-serie

Op 11 mei 2023 verschijnt het langverwachte achtste deel van de Zeven zussen-serie: Atlas – Het verhaal van Pa Salt van Lucinda Riley. Met dit mooie vooruitzicht heeft Harry, de zoon van Lucinda, een boodschap voor alle lezers:

‘Hallo! Ik ben Harry Whittaker en ik ben de oudste zoon van Lucinda Riley. Je weet misschien dat ik verantwoordelijk ben voor het voltooien van de Zeven zussen-serie. Graag wil ik het superleuke nieuws met jullie delen dat het achtste en laatste boek in de Zeven zussen-serie, Atlas – Het verhaal van Pa Salt, over precies een jaar, op 11 mei 2023, over de hele wereld zal verschijnen. Dat lijkt misschien lang wachten, maar ik kan jullie verzekeren dat het voor mij helemaal niet lang voelt; het is namelijk een heel dik boek! Als ik jullie een kleine tip kan meegeven wil ik het volgende nog even zeggen: we weten dat alle boeken met elkaar verbonden zijn, vooral in het afsluitende deel van de serie. Dus met nog één jaar te gaan is het misschien een goed idee om de eerste zeven delen nóg een keer te lezen…’

1 gedachte over “Harry’s boodschap over deel 8 van de <em>Zeven zussen</em>-serie”

Reacties zijn gesloten.