De zeven zussen – luxe-editie

Het succes van Lucinda Riley dendert onverminderd door. Ze wist al miljoenen lezers in België en Nederland te betoveren met haar Zeven zussen-serie, en nog steeds komen er elke dag nieuwe lezers bij. De zeven zussen is het eerste deel uit een zevendelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent.

De luxe uitvoering van het eerste deel in de bestsellerserie is prachtig uitgevoerd: gebonden, met gouden folieletters en een extra katern met exclusief, nooit eerder gepubliceerd materiaal. Hét ultieme cadeauboek: als prachtige herinnering in de boekenkast, voor iedereen die nog niet heeft kennisgemaakt met De zeven zussen, of om de verzameling compleet te maken.

 

 

Na de plotselinge dood van hun vader komen Maia en haar zussen bij elkaar in hun ouderlijk huis, een prachtig landhuis aan het Meer van Genève. De zussen werden als baby door Pa Salt geadopteerd en krijgen na zijn dood allemaal een brief met een mysterieuze verwijzing naar hun afkomst.

Maia’s verleden brengt haar naar Rio de Janeiro. Daar aangekomen probeert ze met de weinige aanwijzingen die ze heeft haar achtergrond te ontrafelen. Het voert haar tachtig jaar terug in de tijd, naar de bouw van het wereldberoemde Christus de Verlosser-beeld én de roerige jaren twintig in Parijs. Slaagt zij erin haar ware identiteit te achterhalen?

 

De zeven zussen – luxe-editie
€ 24,99
ISBN: 9789401616027

Verkrijgbaar bij: