In liefdevolle herinnering

Lucinda

Verdrietig en met grote verslagenheid laten we weten dat onze geliefde auteur Lucinda Riley op 11 juni 2021 overleden is. Uitgevers wereldwijd reageren geschokt en verdrietig.

Lucinda heeft als schrijver en persoon de afgelopen jaren ongelooflijk veel voor ons en haar lezers betekend, en we zijn haar ontzettend dankbaar voor haar toewijding en de inspirerende samenwerking.

 

Hieronder het bericht dat de familie vanochtend met ons deelde.

Aan Lucinda’s vrienden en lezers over de hele wereld:
 
Het spijt ons enorm jullie te moeten vertellen dat Lucinda vanochtend in alle rust is overleden, omringd door haar familie, die zo belangrijk voor haar was. We realiseren ons dat dit een enorme schok zal zijn voor velen, omdat de meeste mensen niet wisten dat Lucinda al vier jaar aan kanker leed.
 
Tijdens deze vier jaar schreef Lucinda vijf boeken, en deze week staat De zevende zus bovenaan bestsellerlijsten over de hele wereld.
 
Lucinda liet een onuitwisbare indruk achter op iedereen die ze ontmoette, en op iedereen die zich verloor in haar verhalen. Ze straalde altijd liefde en vriendelijkheid uit, in alles wat ze deed, en ze zal ons voor altijd blijven inspireren.
 
Boven alles hield Lucinda van het leven, en leefde elk moment ten volle. In haar eigen woorden:
 
‘Door de pijn en vreugde van deze reis heb ik de belangrijkste les van het leven geleerd, en daar ben ik heel blij om.
 
The moment is all we have.’

 

Lucinda’s familie

Hieronder kun je een condoleance, herinnering of persoonlijk bericht achterlaten. 

486 gedachten over “In liefdevolle herinnering”

 1. Ik ben er gewoon stil van.. rust zacht Lucinda. De hemel is een ster rijker, bedankt voor al het leesplezier dat je gebracht hebt. Heel veel sterkte aan de nabestaanden.

 2. Veel te jong en zo ziek, ongelooflijk.. gecondoleerd en veel sterkte voor al die haar liefhebben. Ineke V.

 3. Wat een schok en ongelofelijk gemis voor haar gezin en familie. Echter ook voor haar fans van haar 7 zussen. Wat heb ik genoten van jou boeken en hoe begreep je me mee te nemen in de tijd! Zullen we ooit te weten komen waar jou boeken mee begonnen, de mysterieuze Pa Salt…… ik weet zeker dat je ons dit niet zou willen onthouden. Zeker na je excuus dat je ons alweer moest laten wachten op wat jij nog in je hoofd had voor je laatste boek💫

 4. Wilsum wat was ze goed met haar schrijven ik zal haar missen ik wens de fam heel veel sterkte toe

 5. Onverwacht en een grote schok. Dankjewel voor al die prachtige boeken. Veel sterkte aan de familie en dierbaren.

 6. Ik ben er van geschrokken. Zo jong nog. En zo een begaafde schrijfster. Ik wens de familie ook veel sterkte. Een troost voor ons allen haar mooie boeken zijn haar nalatenschap aan de wereld. Haar woorden zullen nog jaren worden gelezen en nooit vergeten worden. Bedankt Lucinda voor de geweldige uren die je mij hebt bezorgd met je boeken. Rust zacht.❤

 7. Ik heb er geen woorden voor. Rust zacht lieve Lucinda. Ik wens al haar dierbaren heel veel sterkte en kracht toe om dit grote verdriet te verwerken

 8. Ik ben er stil van. Heel veel sterkte voor de familie en vrienden. Bedankt voor de boeken.

 9. Rust zacht Lucinda Riley ! 😢

  Bedankt voor de mooie boeken dat je hebt geschreven, ik heb er echt van genoten !

  Voor de familie, gecondoleerd & heel veel sterkte voor de komende tijd.

 10. Heel veel sterkte met dit grote verlies. Met alle plezier heb ik genoten haar boeken. Zij was een geweldige schrijfster.

 11. Wat een triest nieuws om dit te horen. Ik heb de boeken van de zeven zussen en ook bijna alle andere met heel veel plezier gelezen. Zo pakkend,kon vaak niet stoppen met lezen.Dank je wel voor dit alles. Ik las onlangs een interview waarin zulke mooie gedachtes naar voren kwamen. Ontzettend gemis is dit,als talentvolle schrijster en als persoon. Heel veel sterkte met dit verlies voor de hele familie.RIP lieve Lucinda.

 12. Heel verdrietig nieuws. Heb ontzettend van haar verhalen en boeken genoten. Vooral van de 7 zussen. Wat een fantasie en zo kunnen schrijven. Voor haar naasten en iedereen die van haar hield, gecondoleerd.

 13. Bedankt Lucinda….voor al het moois wat je hebt geschreven en de vreugde die je zovelen met je boeken hebt gebracht! Rust zacht….

 14. Ik ben stil van dit nieuws. Bedankt voor alle mooie boeken!
  Je was een fantastische schrijfster.
  Sterke voor familie en vrienden.
  Indeed; The moment is all you have!
  ♥️

 15. Stil en verdrietig. Zo genoten van alle boeken die ze heeft geschreven.
  Rust zacht Lucinda.

 16. Deze week nog het laatste deel van de reeks gekocht, terwijl het financieel eigenlijk niet kon, maar al lezende: wat een goed keuze! Kan jouw overlijden nog niet bevatten. Love you voor al het leesplezier, ik zal je nooit vergeten!

  liefs,
  Ria

 17. Wat een verdrietig nieuws. Veel sterkte toegewenst voor de familie. Dank voor de prachtige boeken van jou Lucinda, ik heb er enorm van genoten. Rust zacht.

 18. Wat een schrik om over haar overlijden te lezen. Prachtige boeken schreef ze en ik was enorm fan van de zeven zussen.
  Gecondoleerd voor alle nabestaanden.

 19. Wat een verdrietig bericht. Ik vind je boeken prachtig en lees ze met veel plezier. Heel erg bedankt daar voor. Veel sterkte aan de familie en dierbaren. 🌹

 20. Ik ben geschrokken. Zo jong nog. Een troost voor ons allen haar mooie boeken zullen altijd gelezen worden. Sterkte voor de familie. Lucinda bedankt voor de geweldige uren die ik heb gehad en zal hebben met het lezen van je boeken. Jouw nalatenschap aan de wereld. Lieve Lucinda rust zacht❤

 21. Bedankt Lucinda….voor al het moois wat je hebt geschreven en voor de vreugde die je zovelen met je boeken hebt gebracht! Rust zacht…

 22. Wat een schok dit nieuws en wat een gemis voor de wereld om alles wat ze nog zou schrijven..
  Wat heb ik genoten van haar prachtige boeken!

 23. Rust zacht, Lucinda Riley, fantastische schrijfster!!! En wat heb jij nog hard gewerkt in je ziekteperiode. Veel sterkte voor de nabestaanden. 🌹

 24. Dankjewel voor je geweldige boeken. Ik kom zelf uit een gezin met 6 zussen. 7 zussen samen in de wereld staan. De boeken waren zo herkenbaar omdat ook wij alle zeven ons eigen verhaal hebben.
  Veel sterkte voor de familie voor nu en zeker voor later

 25. Wat een triest bericht. Ik wist niet dat ze zo ziek was. Rust in vrede. Je hebt ons allemaal zoveel fijne uren bezorgd met jouw heerlijke boeken. Hopelijk zie je Pa Salt in de hemel en kunnen samen nog vele plots bedenken. Dank je wat je voor ons hebt betekend. XXX Inge van der Stok

 26. Wat ontzettend jammer dat Lucinda is overleden.
  Ik wil de familie van harte condoleren met dit verlies.
  Zelf heb ik veel plezier beleeft aan het lezen van haar boeken.

 27. Wat een schok, ik ben er stil van. Ik heb genoten van de mooie boeken. Ik wens haar familie en dierbaren heel veel sterkte.

 28. Heel veel sterkte voor haar familie. En dankjewel voor al de mooie boeken die je met ons wilde delen 💔

 29. Lucinda was een schrijfster die je meenam in de geschiedenis op een manier die verbonden was met haar personages.
  De vrouwen gingen voor je ogen leven.
  Zo jammer dat deze schrijfster, niet alleen voor haar ontelbare lezeressen, maar zeker ook voor haar man en kinderen, niet langer van haar leven heeft mogen genieten en chapeau voor haar, dat zij, ondanks haar ziekte, ons zoveel leesgenot heeft geschonken.
  Dank daarvoor.
  Veel sterkte voor haar familie toegewenst.

 30. Heel veel sterkte voor de familie en vrienden van Lucinda. Heb echt heel erg genoten van al haar boeken. Rust in vrede.

 31. Een geweldige schrijfster, wat zullen we je missen.
  Sterkte voor familie en vrienden😔🕯

 32. Wat een enorme schok, heel verdrietig….veel troost en sterkte aan de familie!

 33. Wat een verschrikkelijk nieuws! Een enorm inspirerend mens is veel te vroeg gegaan! Ik wens de familie heel veel sterkte om dit verlies te verwerken!

  Lucinda, dank je wel voor je prachtige nalatenschap! Rust zacht❣️

 34. Lieve familie en vrienden
  Heel veel sterkte met het overlijden van Lucinda. Ze zal een lege ruimte achterlaten in jullie hart.

  Lieve Lucinda
  Bedankt voor alle mooie boeken en uren leesplezier. Rust zacht.

 35. Lucinda had geen moeite om woorden te vinden en daar prachtige boeken van te maken. Woorden schieten mij tekort door het droevige en trieste nieuws van haar overlijden. Dat zij moge rusten in vrede en mijn oprechte deelneming aan al haar nabestaanden en geliefden.

 36. Wat een shock. Heel verdrietig ook….gecondoleerd en veel sterkte voor de familie
  Zo’n geweldige schrijfster 😢

 37. Wat schrik ik van dit nieuws! Gecondoleerd aan alle die haar lief waren. Zo’n fantastische schrijfster van gewelddadige boeken. Ik zal de laatste in de serie met nog meer liefde en toewijding lezen.
  Heel veel Sterkte en Kracht voor familie en vrienden om dit verlies te dragen.

 38. Dank je wel voor je prachtige boeken, wat fijn dat we ze ook in de Nederlandse taal kunnen lezen. Ze zijn prachtig en heerlijk ontspannend. Liefs Ellen

 39. Wat een schok kon het niet geloven. Zo’n prachtig mens en ineens is ze der niet meer ik wens haar familie heel veel sterkte met dit verlies van zo’n liefde volle vrouw 💖💖💖💖

 40. Sterkte familie, vrienden en bekenden. Sterkte ons lezers die zoveel van haar zijn gaan houden om wie ze … was achter haar woorden en aaneengeregen verhalen. Ik ben echt enorm geschrokken. Zo jong nog! Wat zal ik haar missen.

 41. My best bookfriend!!
  You learned me read again with so much pleasure!!
  Thanks

 42. Lieve Lucinda, rust zacht en veel sterkte aan je familie en vrienden. Het was inderdaad een schok het trieste nieuws vandaag te lezen. Dankjewel voor je prachtige verhalen, ik heb ze met enorm veel plezier gelezen en herlezen en zal dat zeker nog vaak blijven doen 🙏🌹

 43. Ik hoor het net op het nieuwe, ik dacht dit is niet waar. Wat een schok.

  Met heel veel plezier genoten van uw boeken en keek uit naar deel 8.

  Heel veel sterkte familie en vrienden, wat een zwaar verlies is dit.

  Rust zacht lieve Lucinda

 44. Rust zacht Lucinda 🌹

  Héél veel dank voor al je práchtige boeken. Ik heb er zó van genoten.

  Sterkte, liefde en troost voor de familie en dierbaren met dit groot verlies.

 45. Ik ben stil en verdrietig van dit nieuws. Bedankt voor alle mooie boeken! Zat van begin tot end op puntje van me stoel .zo pakte mijn jouw boeken geweldig .
  Je was een fantastische schrijfster. Heel erg bedankt
  Sterke voor familie en vrienden.
  Voor dit grote verlies

  ♥️

 46. Een schok toen ik het vanmiddag las! Dankjewel dat ik deelgenoot mocht zijn van de mooi reizen van de zussen. Rust in vrede Lucinda.
  Liefs,
  Anita

 47. Shocked and saddened to hear this news and wishing the family all the strength they need to deal with the loss. I’m in the middle of reading the seventh book of the seven sisters series and have been touched by Lucinda”s style of writing. May you rest in peace ❤

 48. Dank je wel Lucinda voor al je mooie verhalen! Ik ben 💔❤️‍🩹

  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  ❤️ Pascalle

 49. Rust zacht, beste Lucinda!

  Ook ik was een fan van je boeken en telde de dagen af tot de uitgave van het volgende boek van de zeven zussen. Stuk voor stuk zijn ze heel mooi. Iedere zus had haar eigen persoonlijkheid en jij kon dat heel mooi beschrijven. We zullen nooit de ontknoping weten: wie was de mysterieuze Pa Salt en wat heeft die andere familie van Eszu met de zussen te maken? Heel jammer, maar zo is het.

  Het is goed verborgen gebleven dat je ziek was. Dit is schokkend nieuws.

  Veel sterkte voor iedereen die haar persoonlijk gekend heeft! De hemel is een creatieve en prachtige schrijfster rijker! ❣💫

 50. Heel verdrietig nieuws, terwijl ik weer net in jouw boek had gelezen , mijn dagelijks ritueel van en naar het werk.
  Maar vooral veel sterkte aan de familie.

 51. Wat een vreselijk bericht!
  Bedankt voor al jou prachtige boeken en het vele lees plezier wat ik heb gehad.
  Veel sterkte gewenst voor de familie.
  🌹

 52. Rust zacht Lucinda. Bedankt voor de prachtige boeken die je hebt geschreven!

 53. Wat een intens verdriet…heel veel sterkte voor allen die haar lief waren. Ze heeft iets moois achtergelaten waar we nog veel van kunnen leren. Bedankt lieve Lucinda…

 54. Bedankt Lucinda voor je mee slepende verhalen van de zeven zussen.
  Rust zacht 🌹
  Heel veel sterkte aan de familie en nabestaanden 🙏🏼

 55. Gecondoleerd met het verlies van Lucinda.
  Wat een ontzettend bericht voor velen. Heel veel sterkte voor de familie.
  Rust zacht ❤

 56. Kippevel van dit nieuws wat een verdriet voor de familie haar te moeten missen. Maar op een heel andere manier ook een gemis voor haar fans. Wat een leesplezier heb ik beleefd aan haar boeken. Jammer dat de geheimen van Pa salt nooit zullen worden onthult.

 57. Rust zacht lucinda riley
  Ook al kenden de lezers je niet persoonlijk toch nam je ons met je verhalen mee op reis
  Voor de nabestaande gecondoleerd

 58. Rust zacht Lucinda. Heel veel dank voor al je prachtige boeken.
  Heel veel sterkte voor je nabestaanden.

 59. Hartelijk bedankt voor de mooie boeken die ik allemaal verslonden heb ik wist dat u ziek was maar toen mijn dochter me waarschuwde ben ik toch flink geschrokken ik hoop dat u in de volgende wereld ook zoveel mensen blij kunt maken
  Sterkte voor de family

 60. Lieve familie van Lucinda,
  Verdrietig omdat Lucinda vertrokken is naar het hiernamaals.
  Bijzonder hoe ze in het leven stond. Tot het laatst toe een boek schrijven en ook nog aan een nieuwe beginnen.
  Lucinda laat heel veel mooie herinneringen achter.
  Heel veel sterkte wens ik haar gezin, familie en alle die haar boeken lezen om het een mooie plekje te geven.

 61. Rust zacht lieve Lucinda

  Wat heb ik genoten van je prachtige boeken 📚
  Veel dank 🙏🏻

  Heel veel sterkte liefde en troost voor de familie.
  Wat een groot gemis.

 62. Wat een verdrietig nieuws. Veel sterkte toegewenst voor alle nabestaanden. Bedankt voor alle prachtige boeken, ik heb er enorm van genoten.

 63. Dank voor al je prachtige boeken. Ben net begonnen aan “ De zevende zus”.

  Heel veel liefde en licht voor de familie ❤️❤️

 64. Stil van. Wat intens verdrietig. Ik heb genoten van haar prachtige boeken. Hoop dat Lucinda in liefde opgenomen is door de Eeuwige. Ik wens haar man en kinderen kracht om dit grote verlies te dragen.

 65. Dankjewel voor al je mooie boeken. Ik heb er van genoten. Rust zacht Lucinda

 66. Wat een verlies voor haar naaste familie maar ook voor al haar lezers die zo ontzettend van haar boeken genoten hebben en genieten. Een begenadigd mens en schrijfster is heengegaan. Rust zacht.

 67. Wat een verdrietig nieuws.

  Bedankt voor je prachtige boeken, zal ze voor altijd koesteren.
  Heel veel sterkte voor je dierbaren.❤️

 68. Wat een schok, dat deze schrijfster, die zoveel mooie boeken heeft geschreven, veel te jong is overleden.Ik heb genoten van al je boeken.
  Rust zacht.

 69. Wat een schok en dat je al zo lang ziek was en het verborgen hield voor de buitenwereld. Ik heb genoten van al je boeken, heb ze allemaal gelezen en van genoten. Ik ben Iemand die je weer aan het lezen hebt gekregen. Heel veel sterkte voor de familie.

 70. Hevig geschrokken, ik dacht dit kan niet..
  We zullen je missen, keken elke keer uit naar een nieuw boek.
  Bedankt voor de vele uren leesplezier.
  Veel sterkte voor de familie .
  Door uw boeken zul je nimmer vergeten worden.

 71. Wat een groot verlies, ik kan het niet geloven……heel veel sterkte voor de hele familie.

 72. Ik heb enorm genoten van de reeks “De zeven zussen”.
  Ik wens de familie en vrienden heel veel sterkte toe.😔

 73. Wat een verdrietig nieuws. Heb genoten van haar prachtige boeken.Gecondoleerd en heel veel sterkte voor haar familie en dierbaren. 🌹

 74. Wat een schok. Lucinda ik ben ontzettend dankbaar voor alle prachtige boeken die je geschreven hebt. Ze blijven me eeuwig bij.
  Gecondoleerd en heel veel sterkte voor je dierbaren. 🧚‍♀️

 75. Wat een verdrietig bericht. Heb heel erg genoten van haar boeken. Sterkte voor haar nabestaanden

 76. Heel veel sterkte met dit grote verlies…
  Geweldige schrijfster……😢⚘

 77. Wat een groot gemis van deze bijzondere vrouw. Ik wens haar familie en vrienden heel veel sterkte en kracht toe.
  Ik zal jouw bijzondere verhalen missen, allemaal even prachtig en meeslepend geschreven. Dank je wel.

 78. Wat een schok om dit te horen.
  Zo jong nog ik wil haar familie vrienden en alle dierbaren heel veel sterkte en kracht toewensen voor nu en de komende tijd.
  Dank je wel voor al je mooie boeken.

 79. Lieve Lucinda en familie,

  Wat een schok om te horen dat je er niet meer bent. Ik wens jouw familie alle sterkte toe om dit verlies te dragen. Wat zal ik je boeken missen, ook je kinderboeken die ik mijn kleindochters graag voorlees. Met heel veel bewondering voor je verhalende talent neem ik node afscheid van een bijzondere vrouw

 80. Ik ben er stil van, wat een enorme schok om dit te vernemen.
  Vanmiddag heb ik het laatste boek van de zussen uit gelezen en realiseerde me nogmaals, wat een enorm schrijftalent zij heeft.
  30 minuten later lees ik dit schokkende nieuws.
  Al 4 jaar ziek, toch zulke geweldige boeken in die tijd geschreven.
  Rust zacht Lucinda ! 👏👏

 81. Wat een verdrietig nieuws!
  RiP Lucinda en mijn condoleances voor jouw familie.
  Je zal nooit worden vergeten, alleen al bij mij thuis staan 11 van jouw boeken, waaronder de hele reeks van De Zeven Zussen, en ik heb er nog méér gelezen vanuit de bibliotheek.
  Dank je voor alle fijne uren die ik met jouw boeken mocht doorbrengen!

 82. Wat een ontzettend verdrietig bericht dat mijn favoriete schrijfster er niet meer is. Lucinda, met jouw boeken wist je bij mij het plezier in lezen weer terug te krijgen. Ik las jouw verhalen niet alleen, ik had het gevoel dat ik er zelf midden in zat. Vol verwachting keek ik dan ook al uit naar de belevenis van boek 8.
  Wat een verlies voor de mensen om je heen! Gecondoleerd Lucinda’s familie.

 83. Wat een schok! Ik was/ben net weer de eerste 6 boeken aan het lezen, zodat ik daarna door kan gaan met deel 7.

  Heel veel sterkte voor iedereen die haar heeft gekend.

 84. Wat ontzettend verdrietig nieuws. Ik ben net met deel 5 van de 7 zussen reeks begonnen.
  Dit nieuws raakt me…
  En wat een powervrouw dat ze ondanks haar ziekte nog zoveel moois de wereld in heeft gestuurd.
  Veel sterkte voor iedereen die haar lief had.
  Rust zacht Lucinda

 85. Geschokt en met ongeloof gehoord van het overlijden van mijn (en voor velen) favoriete schrijfster! Iedere keer keek ik uit naar het verschijnen van een nieuw boek. Ik heb ze allemaal verslonden!
  Wat een verdrietig nieuws! Voor haar familie en haar naasten! Maar ook voor haar lezers!
  Ze zal gemist worden door velen!
  Rust zacht!

  Misschien wordt t verhaal van pa salt ooit n keer verteld…

 86. Wat een schok, zo verdrietig om kennis van te nemen. Bedankt voor de mooie boeken die je achterlaat voor iedereen. Heel veel sterkte voor de familie en vrienden.

 87. Lucinda,
  Bedankt voor die mooie prachtige boeken.
  Het waren mooie reizen.
  Familie van Lucinda,
  Ik wens jullie heel veel sterkte,

 88. Rust zacht Lucinda! ❤️
  Bedankt voor je prachtige boeken!
  Heel veel sterkte voor de familie en al haar dierbaren. 🍀😢

 89. Wat een vreselijke schok! Ben er stil van. Heb genoten van alle geweldige boeken! Lees op het moment het laatste deel van de zussen! Een prachtig mens is er niet meer. Wat zal je gemist worden. Veel sterkte voor de nabestaanden.

 90. Ongelooflijk, geen woorden voor. Heel veel sterkte voor de familie en dierbaren. Ik zal haar boeken missen.

 91. Lieve Lucinda en familie,
  Ik ben erg geschrokken van je overlijden, veel te jong.
  Dank voor al je boeken waarin je ons als lezers ook nog iets leerde. De geschiedenis die je in elke boek verwerkte was erg inspirerend.
  R.I.P. en veel sterkte voor de familie

 92. Ik ben er stil van, niet te bevatten.
  Bedankt voor de mooie boeken, dan heb ik het niet alleen de zeven zusters.
  Ik heb elk boek wat er uit kwam gekocht en nog niet allemaal gelezen.
  Lieve Lucinda, rust in vrede.

 93. Nog maar net heb ik het boek ‘De Zevende Zus’ uit en nu hoor ik dit trieste nieuws. Al die uren die ik doorbracht in andere werelden door de prachtige verhalen. Bedankt Lucinda.
  Heel veel sterkte voor de familie. 🌹

 94. Wat een ontzettend verdrietig nieuws, ik schrok ervan.
  R.I.P. Lucinda en sterkte voor haar familie.
  Ze was een geweldige schrijfster die je helemaal meenam in haar boeken. Ik heb ze allemaal met veel plezier gelezen.
  Wat knap dat ze ondanks haar ziekte deze mooie boeken nog geschreven heeft

 95. Vereeuwigd in haar boeken voor generaties die volgen.
  Dankbaar voor de geweldige verhalen die mij de wereld en geschiedenis ervan hebben laten zien.

  She will always be cherished in my library.
  🙏❤

 96. Woorden schieten mij te kort.
  Ik heb zo ontzettend genoten van de prachtige verhalen! Ik zal de liefdesverhaal met een prachtige verwijzing in de geschiedenis zeker gaan missen.

  Familie en vrienden van Lucinda heel veel sterkte, kracht, steun en heel veel liefde voor de komende tijd.

 97. Wat ontzettend verdrietig dat Lucinda Riley is overleden.
  Ik heb genoten (en zal genieten) van haar prachtige boeken.
  Veel liefde, kracht en troost voor haar familie en geliefden…

 98. Wat een verdrietig bericht. Ik ben er stil van.
  Voor de familie een enorm gemis. Alle mooie herinneringen zullen vast en zeker tot troost zijn.

  Als lezers hebben wij mogen genieten van haar geweldige schrijverstalent.
  Daar ben ik heel dankbaar voor.

 99. Dear family of Lucinda,
  My deepest condoleances! Honestly I could not believe it that our Lucinda will never write books anymore. May she rests in peace. A great inspirator has died.

 100. Niet te bevatten,zo genoten van al je boeken
  Heel veel sterkte voor al je dierbaren

 101. Wat een schok….dank voor de mooiste…LIFE CHANGING boeken ooit!!
  Rust zacht 🙏🏻

 102. Wat een verdrietig nieuws! Ik wens de familie en vrienden veel sterkte in deze tijd en bid dat jullie de warme herinneringen kunnen ophalen samen. Ik heb zo genoten van de serie De Zeven Zussen. Wat zullen veel mensen haar en haar boeken missen!

 103. Wat een verdrietig nieuws voor haar familie en vrienden, sterkte gewenst in deze moeilijke tijd.
  Lieve Lucinda rust zacht en bedankt voor alle mooie boeken die je hebt achtergelaten ik zal ze zeker nog eens lezen.

 104. Nadat ik 15 jaar geen enkel boek kon uitlezen heeft Lucinda er met haar prachtige boeken voor gezorgd dat ik helemaal verslaafd raakte. Zelfs boeken in het engels gelezen omdat ik niet wilde wachten op de Nederlandse vertaling.
  Wat een geweldig goede schrijfster en wat een gemis!!
  Heel veel sterkte voor de familie!

 105. Lieve Lucinda, hartelijk dank voor je prachtige boeken.
  Familie en vrienden heel veel sterkte voor de komende tijd.

 106. Wat een enorm verlies voor haar familie, vrienden en ook voor haar lezers. Rus zacht🖤🤍🖤 bedankt voor de boeken die we mochten lezen. Prachtig!

 107. Wat een enorme schok. Ik heb zoooo genoten van haar prachtige boeken. Veel kracht gewenst voor alle familieleden en vrienden. Lucinda blijft in ons hart❣️

 108. Lieve familie,
  Wat verdrietig om zo’n fantastische, creatieve vrouw te moeten missen. Wij mochten haar met jullie delen. Haar boeken heeft menigeen vele uren leesplezier opgeleverd.
  Bedankt lieve Lucinda voor deze prachtige verhalen!
  Rust zacht❣

 109. Met heel veel plezier de boeken van de zeven zusters gelezen. Het laatste deel ligt nu op tafel en wederom fenomenaal geschreven. Dit geldt ook voor de andere titels zoals de orchideeën tuin.
  Jammer dat de wereld zo’n geweldig persoon moet missen. Dit geldt vooral voor al haar dierbaren. Heel veel sterkte gewenst in deze tijd.

 110. Wat een triest bericht.
  Ook weer zo ziek en te jong.

  Heel veel sterkte voor allen die haar lief hadden.
  Deze weergaloze schrijfster zal door vele worden gemist.

 111. Heel veel sterkte voor iedereen die haar gaat missen.Mijn condoleanses voor haar man en zoon.Heel veel sterkte de komende tijd.Het zal niet meevallen ,maar de herinnering blijft.Bedankt Lucinda voor de fijne uren ‘die je mij bezorgt hebt.Lieve groeten Geeke.

 112. I’m shocked to hear that Lucinda has died! My condolences for her family. She was blessed with an enormous gift and shared it with us. Thank you for hours and hours of reading. Every book was wonderful and gripped me from the first page.

 113. Nog niet zo lang geleden heb ik de reeks ‘De zeven zussen’ ontdekt. Maar direct bij het eerste boek was ik verwonderd over hoe ik zo’n dik boek met zoveel enthousiasme kon uitlezen. Ondertussen heb ik mijn derde boek uit en wil ik ‘Parel’ gaan lezen. Het was dan ook schrikken, dat iemand die zoveel liefde in haar boeken steekt er niet meer is. Veel sterkte voor degenen die dicht bij haar staan! Ze zal altijd voortleven in haar boeken ❤

 114. Heel veel sterkte hoor haar familie die haar moet missen. Ook heel veel sterkte voor haar vrienden. Ook alle lezers sterkte met dit verlies. Een groot verlies voor lezend Nederland…. Nooit meer een mooi verhaal van Lucinda… Ik ga je missen!

 115. Veel sterkte voor familie en vrienden.
  Een fantastische schrijfster die ons de hele wereld over liet reizen…
  Rust zacht.

 116. Wat verdrietig… Heel veel sterkte gewenst voor de familie nu ze een geliefd iemand moeten missen.

  Ik heb genoten van al haar boeken en van de Zeven Zussen..
  Ben heel benieuwd of deel 8 nog uitkomt. Maar dat is maar een bijzaak

 117. Ik wens de nabestaande heel veel sterkte

  Rust zacht

  Dank je wel dat wij mee mochten genieten in jouw verhalen.

  The moment is all we have,is zo waar❤

 118. Vanaf de eerste regel in het eerste boek werd ik al verorberd door haar schrijfstijl. Nu ben ik stil…
  Ik wil iedereen heel veel sterkte wensen de komende tijd.

 119. Lucinda, bedankt voor al het leesplezier, rust zacht. Veel sterkte voor je familie

 120. Zo jong nog, zo van het leven en van haar gezin houden. Veel sterkte voor haar gezin, familie en vrienden.
  Prachtige boeken geschreven, ik heb ze gelukkig allemaal. Was heel benieuwd naar deel 8 over pa Salt.
  Rust zacht Lucinda.

 121. Wat een ontzettend verdrietig bericht. Ik ben er stil van. Ik wens alle dierbaren veel sterkte. Bedankt voor de mooie boeken die je hebt geschreven, die zitten in mijn hart! Rust zacht.

 122. Ik hoop dat iedereen die haar dierbaar was zich kunnen troosten met de gedachte dat ze wereldwijd velen fijne en plezierige leesuren heeft bezorgd. Haar boeken waren voor mij een momentje van de dag om naar uit te kijken. En een herinnering in mijn leven om me te nemen. Zo knap hij jij de laatste jaren van je leven nog zo vol geleefd en gewerkt hebt! Ik heb hier oprechte bewondering voor.
  Agnes

 123. Lieve Lucinda,

  ik hoop van ganser harte dat je tijdens de reis naar het grote onbekende
  de sterren je hebben de vergezeld naar een vredevolle eindbestemming.🌌

  Rust zacht

  LdH/ 11-06-2021

 124. Wat een schok om te lezen dat Lucinda is overleden ik wens de nabestaanden veel sterkte de komende tijd.
  Haar serie van de zeven zussen was brilliant en heb er van geniten.
  Rust zacht🖤

 125. Lieve Lucinda, rust zacht! Bedankt voor je prachtige boeken, waarmee je zoveel lezers uren leesplezier wist te brengen.
  Een ontzettend droevig bericht en veel sterkte voor de nabestaanden!

 126. Wat een verdrietig nieuws, ik wens haar nabestaanden heel veel kracht en sterkte toe!

 127. Wat ben ik geschrokken van dit bericht, nog zo jong en zo getalenteerd schrijfster. Ik heb altijd ontzettend genoten van haar boeken. Wat een verlies. Heel veel sterkte wens ik haar dierbaren die achter blijven.

 128. My sincere condolences for the family. How proud you will be of her, her care for you and her book legacy. A super strong woman, all the strengh in the world I wish you and don’t ever stop talking about her and do share your memories with each other. A great admiror of her books, Nina Simone

 129. Zo verdrietig, wat een verlies. In eerste instantie voor haar man en kinderen, familie en vrienden.
  Ik zal haar boeken missen ik heb nog niet eerder meegemaakt dat een schrijver me zo raakte. Een heel begaafde vrouw was zij. Wat jammer dat deel acht er waarschijnlijk niet komt.

  I wish Lucinda’s husband, children and family strength in this period of missing someone you loved. I pray for them in this hard time. Love!

 130. Ik ben er stil van. Mijn voorbeeld auteur is er niet meer. Het is moeilijk te beseffen dat we geen nieuwe verhalen meer van haar zullen lezen. Wat heb ik genoten van haar prachtige boeken. Verhalen om nooit te vergeten.
  Heel veel sterkte voor al haar dierbaren.

 131. Wat afschuwlijk! Veel te jong. Heel veel sterkte en kracht voor de familie. Wat gaan we haar missen.🌹

 132. Hallo iedereen,

  Droevig.
  Ik beluister de luisterboeken van haar.
  Haar overlijden is erg treurig.
  Toch blijft zij met haar prachtige luisterboeken bij ons.
  Ik wens de familie kracht toe.

  Groet,
  Cornelis.

 133. Hier word ik echt stil van…Voor mij zijn haar boeken de ultieme manier om soms uit de harde realiteit te verdwijnen, om mij onder te dompelen in wonderbaarlijke verhalen en weg te dromen. Wat zal ik die verhalen missen! Heel veel sterkte aan haar kinderen en echtgenoot en al wie haar lief had. RIP Lucinda

 134. Lieve familie..wat hebben jullie afscheid moeten nemen van een zeer bijzondere vrouw in jullie leven die haar verhalen over de wereld verspreid heeft en waarvan zoveel mensen hebben kunnen genieten. Dank jullie wel hiervoor. Dat ze de tijd en de ruimte van jullie heeft gekregen om zoveel schitterende boeken te kunnen maken. Genoten van zoveel van haar werken. Verheugde me iedere keer weer als er boek kwam…ook naast de zeven zussen die zo mooi beschreven werden . Ze schreef op zo.n gemakkelijke manier dat je de boeken uren kon lezen en wat een dikke boeken…ze was nog niet uitvreter.. Verheugde me al.op het 8e boek…..helaas heeft ze dit niet kunnen voltooien….hoop wel dat haar levenswerk nog door véél mensen gelezen wordt.
  Dank je wel Lucinda voor al je mooie boeken die mij zoveel leesplezier gegeven hebben..koop normaal nooit boeken maar alle boeken van jou heb ik wel gekocht. Zal ze bewaren als een mooie herinnering aan een geweldige schrijfster die zoveel onderzoek deed vóór haar boeken met terug in de tijd te gaan…..
  Dank je wel en veel sterkte voor iedereen die haar lief was.

 135. rust zacht lucinda jouw verhaal is afgelopen 🙁 wat zal je gemist worden.
  heel veel sterkte voor de nabestaande
  hopelijk is het verhaal nog niet afgelopen voor de zussen en pa…

 136. Rust zacht Lucinda.
  Dank voor de prachtige verhalen over de hele wereld…❣️

 137. Veel sterkte aan de familie gewenst.
  Het nieuws kwam als een schok. Ik was niet op de hoogte van haar ziekte. Ontzettend sterk om tijdens haar ziekteproces toch zoveel te schrijven.
  Ik heb ongelooflijk genoten van de zeven zussen en haar andere boeken. De combinatie van romantiek, sterke vrouwen en historische feiten vind ik een heel sterk concept.
  Rust in vrede lieve Lucinda.

 138. Lieve familie van Lucinda,
  Mijn oprechte medeleven met dit verlies, gecondoleerd. Wat een verlies. Wat zullen jullie haar gaan missen.
  Ik ben echt geschrokken van dit bericht, ik wist niet dat ze ziek was.
  Ik heb bijna al haar boeken met ontzettend veel plezier gelezen. Soms las ik de hele nacht door omdat ik haar boek niet weg kon leggen. Jammer dat haar boeken in sommige recensies er niet goed van af kwamen. Ik hoop oprecht dat zij dit niet te veel heeft aangetrokken. In mijn leesclubje -serieuze literatuur- was iedereen helemaal weg van haar, velen van ons lazen het achter elkaar door omdat we het boek niet weg konden leggen. Geweldig vonden wij ze!
  Haar boeken ging over eerlijke, oprechte, lieve mensen, die er gewoon te weinig zijn in deze wereld, Ik weet zeker dat ze veel mensen geinspireerd heeft en veel vreugde heeft gebracht.

  Rust zacht Lucinda

 139. Jeetje, wat schrik ik hier van! Net als veel mensen had ik geen idee dat ze ziek was 😢

  Hoewel niet helemaal, of eigenlijk helemaal niet, mijn genre heb ik de 7 Zussen reeks verslonden. Ik heb net De Zevende Zus uit. De schrijfstijl van Lucinda sleurde je op de een of andere manier het verhaal in, en liet je niet meer los tot de laatste bladzijde omgeslagen was. Ik ga al haar andere boeken ook nog lezen.

  Mijn oprechte deelneming aan haar partner en kinderen, en overige familie en dierbaren. Wat een gemis!
  Rust zacht Lucinda, je zult nooit vergeten worden! 🙏

 140. Ik schrok enorm van dit bericht. Wat een triest nieuws, maar wat heeft ze een rijkdom achtergelaten met haar fantastische boeken. Velen zullen hier nog jaren van blijven genieten. Laat dit een troost zijn voor de familie. Rust zacht.

 141. Rust zacht Lucinda. Sterkte voor familie, vrienden en alle lezers.
  Ze heeft mij geraakt met haar verhalen 💖

 142. Lucinda, wat een ongelofelijk verdrietig nieuws. Wat heb je mij en heel veel anderen laten genieten van je prachtige boeken. En nog steeds .
  Heel veel sterkte voor de familie . Rust zacht. 🙏

 143. Vandaag net de laatste hoofdstukken van de zevende zus in opperste concentratie, op het puntje van mijn stoel uitgelezen.
  Nu compleet in verwarring en geschokt door het bericht dat jij bent overleden…
  Mijn oprechte deelneming aan je man, kinderen, familie en andere dierbaren. Wat een gemis!

 144. Dat was schrikken toen ik het nieuws hoorde dat Lucinda overleden is.Bedankt voor de prachtige boeken die je geschreven hebt.Heel veel sterkte voor iedereen die van haar houd.

 145. Lieve Lucinda,
  Dank voor al je prachtige woorden.
  Je hebt veel mensen een groot plezier gedaan. Hoe bijzonder. Dank dat je je gave met de wereld wilde delen.

 146. Wat een tragisch bericht. Wat heb ik genoten van de zeven zussen reeks en de andere boeken die ik inmiddels gelezen heb. Bedankt voor al deze fantastische verhalen.
  Familie en vrienden heel veel sterkte.

 147. Wat erg om te horen schrok ervan wens alle nabestaande heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Bedankt voor voor alle mooie verhalen die ze schreef je kon niet stoppen met lezen zo spannend en goed geschreven rust zacht.

 148. ❤️The moment is all you have❤️
  En inderdaad wat heb ik mooie momenten gehad door jouw mooie boeken lieve Lucinda.
  Ik zal je nooit vergeten.
  Heel erg bedankt voor het schrijven van je prachtige verhalen.
  Rust zacht

 149. Lucinda, veel te jong uit het leven gehaald ! Dankjewel voor alle mooie verhalen die zo echt voelde als of je er in mee getrokken werd ! Heb er enorm van genoten zoals vele . Dag Lucinda .Veel sterkte voor alle nabestaanden. 💖

 150. Wat een schrik! Zo’n begenadigde schrijfster, ben er echt door geschokt, veel te jong en ze heeft zoveel mensen blij gemaakt met haar boeken. Wat een gemis. Veel sterkte voor de familie.

 151. Bedankt Lucinda voor alle mooie boeken die je hebt geschreven. Elke keer als ik aan een ander boek begon afgelopen jaar, kon ik er maar niet in komen. Ik moest en zou een boek van jou lezen. Ik heb al je boeken gelezen en het doet me verdriet om te horen dat je je passie niet meer met ons kan delen. Heel veel sterkte aan alle nabestaanden en liefhebbers van Lucinda haar geweldige boeken.

 152. Dear Lucinda,
  Thank you for the Seven Sisters. They dragged me through Corona. I’ll read them again and again through the years. I’ll enjoy all the magic places you’ll still take me to and you’ll live on in mine but also in the million memories of your readers. Family of Lucinda I’m so sorry for your loss. There are No words of consolation for such a loss. I hope you’ll find support in each other and the memory of your extraordinairy mum and wife

 153. Dank je wel voor al je mooie verhalen. Ik wens je een goede reis. Heel veel sterkte voor de nabestaanden. Wat een gemis.
  💖🙏

 154. There are just no words, life is so unfair. Thank you for creating such relatable characters and story’s, while educating us about history and taking us on an adventure.. Time after time.
  Your legacy will live on.

 155. Rust zacht lieve Lucinda, voor nu het laatste woord gezegd, de laatste lach gelachen en de laatste traan gehuild.
  Maar jou verhalen zullen nooit verdwijnen!
  Die magie blijft bestaan, mag dat je dierbare familie de kracht geven jou verlies een plekje te geven.
  En jou laatste regel zal ik koesteren….

 156. Lieve familieleden, wat een verdrietig moment voor jullie.
  De schrijfster die mij zo meeneemt in haar verhalen ga ik missen. Koester alle mooie herinneringen van Lucinda. Heel veel sterkte.

 157. Erg geschrokken.
  Dank je wel voor de prachtige boeken die je geschreven hebt.
  Sterkte voor de nabestaanden.
  💜

 158. Familie heel veel sterkte met het verlies van Lucinda

  Lieve Lucinda via de Kosmos … dank je wel voor al je mooie boeken XXX

 159. Lieve Lucinda,
  bedankt voor al je mooie verhalen met daarin jouw wijsheden en kennis erin verwerkt. Je bracht werelddelen met daarin belangrijke stukken geschiedenis naar je lezers toe.
  Ik vergat alles om mij heen; leefde intens mee met de verhalen. Voelbaar, haast tastbaar. Gedeelde liefde voor Ierland; het land waar jouw roots lag. Het prachtige nummer ; The Voice van Eimar Quinn die jij laatst onder de aandacht bracht heeft nu een andere betekenis..
  Veel liefde, licht en kracht gewenst voor je gezin, familie en nabestaanden❤️

 160. Wat een verdrietig bericht. Veel te jong. Ik wens een ieder die haar liefhad heel veel sterkte.
  Ook ik ben gegrepen door de prachtige serie over de zeven zussen, en alle andere boeken van haar hand. Nogmaal heel veel sterkte.

 161. Wat een verdrietig nieuws .Ik heb zo genoten van haar boeken . Heel veel sterkte voor de familie .

 162. Dank je wel voor al je mooie boeken. Gecondoleerd en heel veel sterkte voor haar gezin, familie en vrienden. Rust zacht Lucinda

 163. Wat een powervrouw! Dank voor de vele uren ontspanning met regelmatig momenten van geraaktheid. En veel sterkte voor de nabestaanden.

 164. De zeven zussen kregen er plots een zusje bij. 💫
  Dankjewel voor alle mooie boeken. Ik heb van alle verhalen genoten en zal dat ook zeker blijven doen. En die mysterieuze Pa Salt… daar fantaseren we allemaal ons eigen verhaal bij.

  Veel sterkte voor je partner, jullie kinderen en alle naasten.

 165. Was er even niet goed van. Zoveel leesplezier heb je ons gegeven. Bedankt Riley en rust in vrede. Veel sterkte aan de familie

 166. Wat een schokkend bericht, dacht heel even: dat kan helemaal niet! Heel veel sterkte aan allen die haar lief waren. Ze heeft me vele uren leesplezier bezorgd ❤️🖤

 167. 💔
  No words
  Thank you for your special gift
  Strenght for family and friends
  You will be missed

 168. Wat een triest nieuws zo jong , gecondoleerd en veel strekte voor alle vrienden en familie.
  Ik heb genoten van al haar boeken je werd letterlijk meegetrokken in het verhaal. Ik heb genoten van al haar boeken.
  Dank je wel hiervoor.
  Rust zacht lieve Lucinda .

 169. Ben geschokt. Bedankt voor de vele uren leesplezier. Het was en is een genot om je boeken te lezen. R.I.P.

 170. Dear Lucinda,
  I couldn’t believe it when I heard the sad announcement this afternoon……So very very sad and so young 😔 We had no idea…..
  I really loved reading the Seven Sisters! What a fantastic writer you were!!
  My sincere condolences for all your loved ones ❤️🌹

 171. Oh wat een verdrietig nieuws 😥 gecondoleerd met het enorme verlies van jullie Mam, echtgenote, vriendin. Dankzij haar boeken heb ik mijn schoonvader ( 87 jaar) uit een donkere periode kunnen halen. Hij begon gewoon te lezen en daar ben ik haar dankbaar voor! Het boek de 7 de zus is echt top!! Rust zacht lieve Lucinda 💓

 172. Wat heb ik genoten van al je boeken geweldig heel erg bedankt veel sterkte voor fam..en alle mensen die je gaan missen …rust zacht

 173. Lieve familie, van harte gecondoleerd.
  Na het lezen van de zevende zus dacht ik: te kort, ik had graag nog uren doorgelezen.
  En nu: te kort, haar leven is te kort. Wat zouden we graag nog vele vele boeken van haar hand lezen.
  Heel veel sterkte.

 174. Wat een vreselijk bericht. Wat een krachtige schrijfster! Wat een prachtige boeken heeft ze geschreven.
  Veel sterkte aan familie en vrienden.

 175. Ik heb zoveel fijne uren beleefd met je boeken. Ik zal ze zeker nog eens lezen en dan aan je denken. Dankjewel. Rust zacht.

 176. Heel veel sterkte aan iedereen die net als ik alle boeken van haar verslond.
  Wat een verhalen vertelster en wat zal ik dat missen.
  Heel veel sterkte aan familie en vrienden.

  Rust zacht🥀

 177. Wat een vreselijk bericht dit. Ik wens al haar familie en vrienden heel veel sterkte toe. Wat was het een geweldige schrijfster. Wat een pracht boeken heeft ze geschreven. Rust zacht lieve lucinda.

 178. Beste familie en vrienden van Lucinda,
  Lucinda was een geniale verhalenverteller. Ze was uniek, ze leerde ons veel over al haar inzichten die zij vergaarde tijdens haar leven, onderzoek en haar reizen. Ik ben haar innig dankbaar voor al haar boeken. Ik mis haar nu al. Laat staan hoe dit voor u familie en vrienden moet voelen. Veel sterkte met uw verdriet. Ik denk aan u en Lucinda.

 179. Lieve Lucinda,
  Wat een ontzettend verdrietig nieuws. Zó jong en zo’n begaafd schrijfster.
  Je nam ons in jouw prachtige boeken mee op reis, we reisden samen de hele wereld over. Verhalen vanuit jouw ziel vereeuwigd in jouw boeken.
  Ik proefde de emoties, de spanning, het avontuur, de beleving, net alsof ik erbij was. Enorm bedankt Lucinda❤
  Lieve familie, vrienden en dierbaren, gecondoleerd met het enorme verlies van Lucinda. Heel veel kracht en sterkte toegewenst ❤

 180. Mijn oprechte deelneming. Heb ontzettend genoten van Lucinda’s boeken. Schrijfster in hart en nieren. Veel sterkte voor haar dierbaren.

 181. Geschokt door het veel te vroege overlijden van Lucinda. Een geweldige schrijfster! Bedankt voor je prachtige boeken. Rust zacht.
  Veel sterkte voor de familie en vrienden ❤

 182. De wereld heeft miljoenen uren lang genoten van de spanning en de liefde die jij hebt gecreëerd. We hebben dankzij jou geleerd over onbekende beroemdheden die zo veel voor onze wereld hebben betekend. Jij kunt je nu in dat rijtje scharen – tussen de andere sterren. Dankjewel, Lucinda!

 183. Wat een groot verlies voor de familie en voor de lezers. We zullen haar boeken missen. Veel sterkte voor de familie

 184. Wat een schrik om te horen dat deze geweldige schrijfster er niet meer is. En zo jong nog! Ik werd er even stil van.. de wereld verliest in haar een zeer getalenteerde vrouw, die je meesleepte in al haar verhalen. Ze zal heel erg gemist worden. Heel veel sterkte toegewenst aan haar familie en vrienden.

 185. Wat een schok toen ik dit bericht las.
  Veel te jong.
  Na het boek Maan had ik al een vermoeden dat je erg ziek was. Maar dit had ik niet aan zien komen. Dank voor alle uren leesplezier. Rust zacht, woordtovenares ❤️
  De hemel is een stralende ster 🌟 rijker.

 186. In shock.
  Zo jong. Onvoorstelbaar.
  En wat ontzettend jammer!
  Zo genoten van de boeken.
  Heel veel sterkte!❤

 187. Diep triest en veel te jong! Haar boeken zijn geweldig en zij was een prachtig mens! Heel veel sterkte voor haar nabestaanden

 188. Lieve Lucinda, met heel veel plezier heb ik nu al verschillende keren je boeken gelezen. En heb je me meegenomen op alle reizen en avonturen die je in je boeken beschreef. Nu ben jij zelf aan je aller laatste avontuur begonnen en is er een nieuwe ster aan de hemel verschenen. Rust zacht en dankjewel voor je verhalen ❤️🌹

 189. Ik ben best wel geschrokken van het nieuws dat je bent overleden, want ik zag het eerlijk gezegd niet aankomen dat je er niet meer ben.
  R.I.P. angel❤️

  En alsnog veel sterkte naar de dierbaren van Lucinda Riley🙏 ❤️

 190. Lieve Lucinda Bedankt… heb het goed hierna… en wat laat je een mysterie na…

 191. Heel veel sterkte en kracht.
  Bedankt voor alle mooie boeken.
  Een grote mooie nieuwe ster schittert nu aan de hemel. 🌷🥀

 192. Veel te vroeg van ons heengegaan.
  Dankjewel voor al jouw prachtige verhalen.
  Sterkte aan familie, vrienden en kennissen
  🖤🖤🖤

 193. Dankjewel lieve Lucinda voor het enorme geschenk dat je ons hebt gegeven in de vorm van jouw boeken. Wat verdrietig dat je familie jou nu al moet missen. Ik wens hen heeeeel veel liefs, Licht en Kracht toe voor nu en de komende tijd. 💫

 194. Heel veel sterkte en kracht voor de familie en naasten. Bedankt voor al die mooie boeken, heb ze allemaal (incl de zeven zussen) gelezen. Prachtige boeken!

 195. Wat was het ongeloof groot toen ik het nieuws vernam. Bedankt voor de leuke leesmomenten… Pa Salt zal dus altijd een mysterie blijven…
  Rust zacht…
  Heel veel sterkte aan de nabestaanden.

 196. Heel veel sterkte en kracht voor de komende tijd 🥀
  Bedankt voor de mooie verhalen die je voor ons geschreven hebt door jou verhalen ben ik lezen weer leuk gaan vinden dankjewel
  R.I.P mooie ster⭐

 197. Bedankt voor alle gevoelens die ik mocht ervaren tijdens het lezen van je boeken. Via de prachtige verhalen, leef je altijd voort. Veel sterkte voor je nabestaanden die je zo gaan missen.

 198. Dag mooi mens, wat zul jij gemist worden door je familie, vrienden en lezeressen!
  Wat laat je prachtige verhalen na, je zult nog lang bij ons blijven door je fenomenale boeken, dankjewel 🙏🏻

 199. Lieve Lucinda,
  Ik kan het niet geloven en het dringt nog steeds niet door. Wat een bijzonder triest nieuws… Ik wil je uit het diepste van mijn hart bedanken voor alle boeken die je de boekenwereld hebt gegeven en iedere fan heeft jouw Zeven Zussen in hun hart gesloten. Ik wens de familie alle kracht toe om met dit verdriet om te gaan. Ik hoop dat je hierboven nog vele mooie verhalen schrijven kan 😢 De Pleiaden zijn een mooie ster rijker…

  Vanwege een trouwe fan uit België

  #bestsellerauthor
  #foreverinourhearts❤

 200. Ik heb genoten van al je boeken, het is zo niet eerlijk..veel te jong en veel te vroeg …Lucinda bedankt en RIP ❤️
  Sterkte voor de familie en nabestaanden 🌹

 201. We gaan je heel erg missen Lucinda, bedankt voor al je geweldige boeken en personages.
  Rust zacht Lucinda

 202. Rust zacht…Lucinda
  Bedankt voor de mooie boeken die je hebt geschreven.
  Veel sterkte voor de familie

 203. Wat een gemis, veel te jong!
  Haar boeken laat een deel van haar hier achter
  Heel veel sterkte voor de familie en ieder die haar gaat missen 💖🌟

 204. Wat een schrik om dit te horen zo jong
  Alle nabestaande heel veel sterkte
  Lieve Lucia bedankt voor al die mooie boeken

 205. Je boeken waren schitterend en heb ze met veel plezier gelezen ,
  wens familie en vrienden sterkte met haar verlies.

 206. Bedankt Lucinda, rust zacht en familie heel veel sterkte komende tijd met dit verlies.
  We gaan je verhalen missen.

 207. Ik ga Lucinda en haar boeken missen. Door haar heb ik de laatste jaren weer plezier in lezen gekregen. Condoleances voor haar nabestaanden, uitgevers en haar fans. Ze had nog zoveel verhalen in het verschiet, er blijft een leegte over.
  Hopelijk vindt haar ster een mooie plek aan de sterrenhemel, misschien wel in de buurt van de Pleiaden, haar zo geliefde sterrenbeeld.

 208. Zij had de gave om mensen die dachten niet van lezen te houden, enthousiast te maken met haar mooie boeken. Ik heb er van genoten en keek elke keer weer uit naar een volgend deel.

  Wat een groot verlies, veel te jong nog en zoveel talent.
  Heel veel sterkte voor de familie!
  RIP ❤️

 209. Wat een verdrietig nieuws. Vele vakantiedagen heb ik gespendeerd aan het lezen van haar boeken. Bij elk boek dacht ik dat het me vast niet zo boeien als het vorige boek, maar elk boek vond ik weer prachtig. Ik keek al uit naar het laatste deel van de Zeven Zussen.🖤❤

 210. Heel veel sterkte en kracht aan de familie en vrienden
  Bedankt voor de diamantjes die wij mochten lezen

 211. Veel sterkte en condoleances voor familie en vrienden.Bedankt voor alle mooie boeken.
  Je wordt nooit vergeten.

 212. Verbijsterd door het verdrietige bericht 🥀
  Heel erg bedankt voor je prachtige boeken 📚 Je laat een leegte achter 🥀
  Heel veel sterkte en kracht voor de familie en vrienden die je erg zullen missen.

 213. Lieve Lucinda,

  Wat een ontzettend droevig nieuws. Ik kan het nog steeds niet bevatten. Wat geniet ik van de prachtige verhalen waar zo veel liefde uit sprak. Je hebt mij ontroerd, laten lachen en verwonderen, meegenomen naar prachtige gebieden en je hebt mij laten dromen. Dank je hiervoor.
  Ik wens jouw familie en andere naasten heel veel sterkte de komende tijd. Rust zacht, lieve Lucinde, de hemel heeft een mooie ster erbij. ✨.

  Liefs van een trouwe fan uit Nederland

 214. Bedroefd hebben wij kennis genomen van dit vreselijke bericht. Wij willen Lucinda bedanken voor alles wat ze voor ons als lezers heeft betekend. Ook aan alle medewerking die ze aan ons heeft verleend.

  Wij wensen de familie en vrienden dan ook veel sterkte met dit enorme verlies.

  Rust zacht Lucinda, en bedankt voor alles

 215. Gecondoleerd met het overlijden van Lucinda Lucinda rust zacht en de familie veel sterkte toe gewenst.

 216. Bedankt Lucinda voor de prachtige leesmomenten. Rust zacht, sterkte aan de familie.

 217. Wat een verlies zo een boeiende schrijfster met al haar boeken keek altijd uit naar een nieuw boek van Lucinda.
  Rust zacht en de hemel is een persoon rijker.

 218. Zoals iedereen ben ik ook geschokt door deze spijtige nieuws.. wat een verlies voor ons, haar fans… Maar wat een verlies voor haar familie en vrienden… Zo jong nog… Zo getalenteerd…
  Rust zacht Lucinda…
  My condolences to her family and friends, she lives in your memories..

 219. Lieve Lucinda

  Jij hebt me na vele jaren weer opnieuw het genot leren kennen van het lezen , door jouw mooie verhalen heb ik de laatste jaren je boeken verslonden en ze zelfs allemaal aangekocht . Ben zo blij dat ik jouw boeken in mijn kast heb staan en zal ze koesteren zoals iedere zus haar voorwerp. Bedankt 🙏 . Aan iedereen die je zal missen wens ik veel sterkte toe. Schijn maar tussen al je zussen daarboven en wijs ons de weg ……..

 220. Wat een groot verlies. Veel sterkte voor alle nabestaanden. Ik koester alle boeken van Lucinda. Ze hebben een ereplaats in mijn boekenkast 💕

 221. zo’n groot verlies een goeie schrijfster was ze. Heb genoten van haar boeken.
  Lucinda bedankt voor alle mooie verhalen.

  Veel sterkte voor de familie en nabestaande

 222. Bedankt Lucinda voor al je mooie woorden. De hemel heeft er een schitterende ster bij. Wij zullen je nooit vergeten. Rust zacht.

 223. De geweldige schrijfster Lucinda Riley is overleden. Ik ben in schok, doet veel pijn. Bedankt Lucinda voor je fantastische boeken die ik met veel leesplezier en spanning ademloos gelezen heb. Nooit je te vergeten. Rust zacht Lucinda, de hemel is de prachtige ster rijker. Veel sterkte aan de familie, Zofia Gruszkowska ♥️🙏💫

 224. Waar Lucinda in haar boeken de juiste woorden wist te vinden, lukt het mij nu niet. Wat een enorm gemis..

  Dankbaar voor alle mooie boeken en werelden die ze met haar lezers heeft gedeeld, zelfs terwijl ze zo ziek was. Wat een krachtige vrouw!

  Ik wens alle nabestaanden erg veel sterkte toe.

 225. Lieve sterke lucinda, bedankt voor al he mooie boeken.
  Je hebt met je verhalen de wereld een beetje stalender gemaakt.
  Nu mag je rusten en verder stralen aan de hemel.

  Een ieder die Lucinda lief heeft,
  Heel veel sterkte met dit grote verlies.
  Ze zal nooit vergeten worden.

 226. Gecondoleerd met het verlies, heel veel sterkte aan haar familie en vrienden. Ik zal haar verhalen missen. Ze was een groot talent. Nu wordt ze een van de mooiste sterren aan de hemel. Het gaat je goed.

 227. Lieve Lucinda, rust in vrede… Heel veel sterkte voor al je familie en vrienden. We zullen je nooit vergeten, je blijft verder leven in al je prachtige boeken…. Bedankt voor de fijne uren die je al je fans hebt gegeven xxx

 228. Ik leerde haar boeken pas kennen toen deze tot mij kwamen via mijn E-reader. Een tip van een sportvriendin, want ik zou ruim 2 maanden reizen door Nieuw-Zeeland en familie bezoeken aan het eind van 2019. Onlangs begreep ik dat Lucinda deze periode zelf ook in Nieuw Zeeland is geweest om “The missing Sister” te schrijven. Ook wij hebben The Gibbson Valley bezocht en heerlijke wijn gedronken. Elke avond in de knusse camper las ik in bed wekenlang de delen 1 t/m 6 uit. Keek er elke avond naar uit. Eenmaal thuis keek ik verwachtingsvol uit naar deel 7, die ik recentelijk binnen 3 dagen heb verslonden. En toen bleek dat er nog een deel 8 zou komen! Ja! (=nog meer leesgenot) Nee! (weer een jaar wachten!). Ongeloof over het nieuws van haar overlijden, zo snel na het uitkomen van deel 7. Wat intens verdrietig , voor haar, haar familie, haar lezers.
  Ze heeft nog zoveel verhalen te vertellen. Het mysterie van Pa Salt neemt ze mee naar de sterren. Zal nooit weten of mijn gedachten daarover juist zijn geweest. Lieve Lucinda, ik pluk de sterren voor jou………

 229. Echt geschokt en ontdaan door het overlijden van Lucinda….
  Dank je wel voor alle mooie boeken en prachtige verhaallijnen; ik heb al jouw boeken. De hemel is een talentvolle schrijfster rijker. Ik ga mijn favoriete schrijfster missen. Dank voor al jouw boeken Lucinda!

 230. Wat schrok ik toen ik vandaag hoorde dat Lucinda is overleden. Haar boeken hebben me zoveel leesplezier bezorgd en dat zullen ze ook nog gaan doen. Ik heb net deel 7 uit en ook daarmee heeft ze me weer zo geboeid! Wat een intelligente en bijzondere vrouw! Ik wens haar nabestaanden heel veel sterkte toe X

 231. Wat een schok te horen dat Lucinda is overleden. Vanaf het moment dat ik het eerste Zeven Zussenboek heb gelezen was ik fan. Inmiddels het 7e “Zussenboek” aan het lezen en tussendoor ook alle andere boeken verslonden. Wat een mooie schrijfstijl! Ik was heel benieuwd naar het 8e boek, het verhaal van Pa Salt, maar het zal de vraag zijn of dat er nu nog komt. Dat is jammer, maar het valt in het niet bij het verdriet dat haar dierbaren nu om haar verlies hebben. Ik wens hen heel veel sterkte. Vanavond lees ik weer verder in de Zevende Zus, maar het zal toch even anders voelen. Bedankt Lucinda, voor heel veel uren leesplezier 💫

 232. Wat een vreselijk nieuws! Lucinda bedankt voor je mooie verhalen die ik gelezen heb en die ik nog ga lezen. Ik ben niet echt een lezer maar met jou boeken ben ik juist gaan lezen. Jammer dat je er niet meer bent. Gecondoleerd en heel veel sterkte aan familie en vrienden!

 233. Lieve Lucinda Bedankt voor al je prachtige boeken .Heb ze allemaal met veel plezier gelezen .Rust zacht 😇.En heel veel kracht en sterkte voor allen die haar zo lief hadden. 😇🙏😘

 234. Rust zacht Lucinda ✨.
  Dankjewel voor al jou geweldige boeken , wat een eer om ze te mogen lezen.
  Gecondoleerd en heelveel sterkte voor alle nabestaanden.
  Lucinda zal gemist worden en niet vergeten ❤️

 235. De aardse moeder van de Pleiaden is naar haar sterrenkinderen gegaan.
  Rust zacht
  𝘐𝘬 𝘩𝘦𝘣 𝘦𝘦𝘯 𝘴𝘵𝘦𝘦𝘯 𝘷𝘦𝘳𝘭𝘦𝘨𝘥 𝘪𝘯 𝘦𝘦𝘯 𝘳𝘪𝘷𝘪𝘦𝘳 𝘰𝘱 𝘢𝘢𝘳𝘥𝘦
  𝘕𝘶 𝘸𝘦𝘦𝘵 𝘪𝘬 𝘥𝘢𝘵 𝘪𝘬 𝘯𝘰𝘰𝘪𝘵 𝘻𝘢𝘭 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘷𝘦𝘳𝘨𝘦𝘵𝘦𝘯
  𝘐𝘬 𝘭𝘦𝘷𝘦𝘳𝘥𝘦 ‘𝘵 𝘣𝘦𝘸𝘪𝘫𝘴 𝘷𝘢𝘯 𝘮𝘪𝘫𝘯 𝘣𝘦𝘴𝘵𝘢𝘢𝘯
  𝘖𝘮𝘥𝘢𝘵, 𝘥𝘰𝘰𝘳 𝘩𝘦𝘵 𝘷𝘦𝘳𝘭𝘦𝘨𝘨𝘦𝘯 𝘷𝘢𝘯 𝘥𝘪𝘦 𝘦𝘦𝘯𝘦 𝘴𝘵𝘦𝘦𝘯
  𝘋𝘦 𝘴𝘵𝘳𝘰𝘰𝘮 𝘯𝘰𝘰𝘪𝘵 𝘮𝘦𝘦𝘳 𝘩𝘦𝘵𝘻𝘦𝘭𝘧𝘥𝘦 𝘻𝘢𝘭 𝘨𝘢𝘢𝘯
  (𝘉𝘳𝘢𝘮 𝘝𝘦𝘳𝘮𝘦𝘶𝘭𝘦𝘯)

 236. Lieve Lucinda, jouw verhalen hebben mij door de coronatijd heen gesleept. Dat jij er nu niet meer bent doet mij veel verdriet. Rust zacht en veel sterkte aan alle naasten. Groetjes, Nicole uit Nederland

 237. Rip Lucinda , je zal worden gemist . Veel sterkte aan alle naasten en fans wereldwijd 🌹

 238. Gecondoleerd.
  We zullen door de boeken altijd met haar verbonden zijn.

 239. Wat een ontzettend verdrietig bericht. Ondanks het ziek zijn, zal het altijd onverwacht blijven.
  Dankbaar voor alle boeken van Lucinda die de afgelopen jaren zijn verschenen en waar ik van heb mogen genieten.
  Heel veel sterkte en liefde voor de familie en vrienden!

 240. Wat een droevig nieuws mijn oprechte deelneming aan familie en vrienden en nabestaanden ik zal nog veel boeken van jou lezen rust zacht lieve Lucinda

 241. Dank je wel Lucinda voor je prachtige boeken! Heel verdrietig dat je zo vroeg heen moest gaan, je laat een leegte achter….
  Veel sterkte voor je familie, zij hebben een groot verlies te verwerken ❤️

 242. Dank voor de reis die je mij gaf in je boeken van de 7 zussen.
  Erkenning herkenning en diepgang.
  Een wereld reis.
  Dank je wel.
  Rust zacht

 243. Wat een verschrikkelijk bericht. Ik en vele met mij zullen haar missen, maar zien voort leven in haar boeken.
  Heel veel kracht en sterkte in deze moeilijke tijd voor al haar nabestaanden.
  R. I. P. Lucinda

 244. De zeven zussen hebben er een ster bij. Jij de prachtige schrijfster, als moeder van de 7 zussen. Je schreef zo prachtig. Het boek trok je in, nam je over, gaf zoveel liefde informatie en ontspanning.
  Ik heb genoten van de 7 delen, ik keek uit naar de rest.

  Ik hoop dat u uw rust heeft gevonden, u had een prachtig talend in schrijven en vertellen. ♥️

 245. Heel veel sterkte en liefde voor de familie en vrienden. Lucindas boeken hebben mij zo veel kracht en trost gegeven, voor en in deze pandemie. Ik zal al haar boeken weer overnieuw lezen ,dat wou ik al voor dit verdrietig nieuws, gewoon omdat ik er zo snel doorheen ging en niet kon stoppen met lezen. Lucinda door je boeken ben je toch een beetje onsterfelijk geworden, je zit in het hart van Millionen van mensen. Rust zacht.

 246. Dear Lucinda,
  What very sad news. So young and such a gifted writer.
  You took us on a journey in your beautiful books, we traveled all over the world together. Stories from your soul immortalized in your books.
  I tasted the emotions, the tension, the adventure, the experience, just as if I was there. Thank you so much Lucinda❤

  Dear family, friends and loved ones, my condolences on the tremendous loss of Lucinda. Wishing you lots of love through this time of sorrow ❤

 247. Dear family and friends of Lucinda,
  I am sending you my deepest condoleance with this huge loss.

 248. Lieve Lucinda,
  Bedankt voor al jouw prachtige verhalen.
  Jij nam mij afgelopen jaar telkens mee naar een andere wereld wanneer ik de ellende van de Corona situatie bijna niet meer aan kon.
  Bedankt dat je mij en zovelen anderen wist te raken en een stukje geluk hebt gegeven. Wat zal je familie trots op je zijn en wat een verdriet dat ze jou nu al moeten missen.
  ❤️ Only the good die young ❤️

 249. Lost for words…. 😢
  My deepest sympathy for your family and friends.
  Rest in peace Lucinda ✨

 250. Ik wil jullie als familie heel veel sterkte wensen. Als fan van de boeken van Lucinda heb ik genoten van haar als een schrijver met veel beleving, power en liefde. Een groot gemis. Sterkte met elkaar.❤

 251. Stil van, wat een geweldige schrijfster! Ieder boek weer pakt je helemaal in. Dank Lucinda! En heel veel sterkte voor de familie en vrienden! Wat een gemis…

 252. Gecondoleerd en heel veel sterkte voor de nabestaande. Bedankt voor de mooie boeken en het vele leesplezier!!

 253. Gecondoleerd en heel erg veel sterkte met dit grote verlies!
  Lucinda heeft met haar prachtige zeven zussen reeks, de feeling voor het lezen weer gegeven bij mij.
  Dankje daarvoor Lucinda!

 254. To Lucinda’s family,
  Please accept my deepest condoleances for your loss. 😢
  Her books, her stories, made my life so much richer.
  Thank you Lucinda, R.I.P.

 255. Hier zijn woorden voor……
  Zolang al ziek, nu vindt je hopelijk rust.
  Bedankt Lucinda voor alle mooie boeken en leesplezier.
  Voor familie en vrienden heel veel sterkte toegewenst in deze verdrietige tijd.

 256. Heel veel kracht en liefde gewenst aan alle nabestaanden van Lucinda en allen die haar lief waren en haar lief hadden. Ze heeft mij, als lezeres, heel erg geboeid en ontroerd met al haar boeken.

 257. Heel veel sterkte voor familie en vrienden. Ze was nog lang niet uitgeschreven. Het gemis zal groot zijn

 258. Bedankt voor al je prachtige woorden, wat een heerlijke uren heb ik met jou boeken beleefd.
  Wat een schok en een intens verdriet is dit, heel veel sterkte en kracht voor je familie.
  RIP LUCINDA

 259. De zeven zussen
  zijn hun lieve moeder kwijt
  we gaan haar missen
  RIP Lucinda en veel sterkte voor de familie
  Vanwege een grote fan uit België

 260. Bedankt Lucinda voor je mooie boeken,, vooral de zeven zussen heb ze allemaal,, veel sterkte voor de nabestaanden en familie,, zo jong een groot gemis,

 261. Friday afternoon out of the blue….the terrible news…Lucinda Riley left us to join her dad.
  What a void……..So many beautiful memories.
  Rest in peace Lucinda…
  Condolences to her loved ones.

 262. Ongelofelijk….wat een gemis…en ongelofelijk dankbaar voor haar prachtige boeken, haar inspiratie die mij al op vele momenten hebben geholpen te kunnen ontspannen. Ook in tijden dat dat daarbuiten wat moeilijker ging. RIP Lucinda Riley. Veel kracht en liefde voor haar familie en naasten.

 263. Lezend in de zevende zus ontving ik het droevige bericht, heel onwerkelijk. Veel te jong.
  Wat een heerlijke uren lezen heb ik gehad door je prachtige boeken.
  Ik wens de nabestaanden heel veel sterkte en kracht toe in deze moeilijke tijd.
  Rust zacht Lucinda.

 264. juli 2020 wordt ik ziek krijg het eerste boek van Lucinda binnen no time alle boeken . Maar moet wachten op de zevende zus want dat is een verjaardags cadeau
  op 11 juni 2021 en dan hoor ik dit …….. Rest In Peace Lucinda Thanks for so many memories. And condolences to her famely and friends.

 265. Dear Lucinda, RIP thanks for Many reading plesure, nu condoleances tot alle the Family and Friends.

 266. Dear Lucinda, RIP thanks for Many reading plesure,nu condoleances tot all the Family and Friends.

 267. 🖤🌹
  Rust zacht Lucinda.
  Bedankt voor alle fijne uren leesplezier.
  Heel veel sterkte voor de familie en vrienden.

 268. Gecondoleerd en heel veel sterkte bedankt voor de prachtige boeken die hebben nu in eens een andere waarde

 269. Rust zacht lieve Lucinda.
  Je boeken hebben me heel veel
  leesplezier gebracht, we zullen je erg missen!

 270. Heel veel sterkte voor de nabestand van Lucinda.
  Geweldige boeken!
  Rust zacht.

  Ingrid.

 271. Lieve Lucinda,

  De afgelopen jaren heb je mij betoverd met je prachtige verhalen. Ik ben echt groot fan van je geworden en ik vind het verschrikkelijk dat je er nu niet meer bent.
  Rust zacht, je zult zeker voortleven in alle mooie boeken.

 272. Wat een verdrietig nieuws. Wat een gemis. Ik heb zo genoten van al jouw boeken. Afgelopen jaren heb ik niks anders gelezen dan jouw boeken. Gecondoleerd aan jouw mooie familie die zichtbaar is in jouw boeken.

 273. Een schok voor iedereen, en zeker een gemis in de eerste plaats voor de familie. Ik zal haar boeken waar ik in kon wegdromen, missen, diegene die ik heb koesteren en herlezen.rust zacht Lucinda, en voor de familie heel veel sterkte

 274. Bedankt voor alle mooie uren in mijn hoofd ,door het lezen van je boeken.Wens alle mensen om haar heen veel liefde en kracht toe met dit groot verlies.Er is iets moois op deze aarde weggegaan,vervlogen.❤️Rust zacht.

 275. Veel sterkte aan de familie.
  Je boeken zijn echt top. Bijna allemaal gelezen.
  Je was een topschrijfster.

 276. Wat een verdrietig nieuws. Gecondoleerd en heel veel sterkte voor haar gezin, familie en vrienden. Bedankt voor al je mooie boeken. Je nam met mee naar allerlei landen en culturen in je mooie verhalen. Rust zacht Lucinda

 277. Heaven has found a new star. My sympathie for her family and friends who will miss her deeply.
  R.I.P. Lucinda and thanks for all the great books you’ve written for us✨💫

 278. Wat een verschrikkelijk gemis voor haar geliefde familie. Heel veel sterkte voor hen. Lucinda rust zacht, ik heb zo genoten van al jouw prachtige boeken.

 279. Sommige mensen hebben een talent waarmee ze het leven van een ander op een bijzondere manier veraangenamen. Lucinda is zo iemand…

  Het is heerlijk om te ontsnappen aan de hectiek van alledag en je mee te laten voeren door haar prachtige verhalen…

  Lieve familie van Lucinda, wat zullen jullie ongelooflijk trots zijn op Lucinda en wat zal het gemis des te groter zijn. Heel veel sterkte toegewenst met dit grote verlies. Ik wens jullie liefde en kracht…💕

 280. Wat een enorme schok. Lucinda zal heel erg gemist worden. Ze schreef ontzettend mooie verhalen waar de passie en schrijfkunst vanaf spatte. Ze schreef op een manier die niet te evenaren is. Ze heeft met haar boeken menig leven mooier en rijker gemaakt. Ik wens alle nabestaanden heel erg veel sterkte. De hemel is een prachtige, heldere ster rijker. R.i.p. Lucinda.

 281. Lieve Lucinda
  Wat een verdrietig nieuws. Heel hartelijk dank voor de mooie boeken die je voor ons hebt geschreven. Ik wens je familie en vrienden liefs en hoop.
  Rust zacht

 282. Dear family and friends of Lucinda,
  My sincere condoleances and utmost respect. In her we loose an example of limitless imagination within the boundaries of real life. Her soul is now free of pain and agony, her body may be laid to rest in peace. She will be dearly missed by her loved ones. May you all find the strength to bear your loss, the love to carry each other in the times to come. May your tears become more and more of gratitude and mingle with smiles in remembrance as over time you can let go of the grieve. I hope you can find some comfort in knowing that so many readers mourn as well and in that she truly lives on in the hearts of them and in the readers yet to come.

 283. R.I.P Lucinda…, en heel veel sterkte voor de familie! Door Lucinda ben ik het lezen weer leuk gaan vinden, bedankt voor je geweldige boeken🌹

 284. Dank je wel Lucinda voor de heerlijke leesuren die je voor ons schreef. Wat word je gemist. Wat had ik nog graag nieuwe boeken van je zien verschijnen. Veel sterkte voor je dierbaren.

 285. Lieve lucinda
  Schitter nu als een ster. Tussen je zeven zussen.
  Je boeken zullen hier blijven schitteren op de boekenplank. Ik zal iedereen over jou boeken vertellen. Kijk op ons neer van uit de sterren hemel. De achtste zus is een fijt

 286. To all loved ones, family and friends,

  I am sorry for this immense loss that you all suffered. May Lucinda now be with her beloved 7 sisters and the people she used in the books from all throughout history. I hope she will have fun discussing her wonderful books with them.
  She will be missed by a lot of fans around the world and I hope that all the condolences from her fans will add to the strength needed to give this loss a place.

 287. Na de boeken over de 7 zussen ben ik alle andere boeken ook gaan lezen …..die waren net zo bijzonder en geweldig om te lezen ….wat een verlies voor de familie…vrienden en fans van je schrijfkunst…..nu ben je zelf een ster aan de hemel…..rust zacht

 288. Ik begon jou boeken te lezen op het moment dat mijn vader aan kanker leed en ik en mijn zussen voor ongestelde vragen kwamen te staan, die in de tijd met hem niet meer beantwoord zijn, maar na zijn dood (31-10-20) langzaam beantwoord worden. Ik ging door met het lezen van jou boeken… de laatste zus ga ik nog aan beginnen, deze zal een andere lading krijgen nu dit nieuws gister tot mij kwam. Door jou dood heb ik nieuwe vragen over het leven die ik mijn leven misschien nog beantwoord krijg, misschien niet… we zullen zien. Feit is: je nalatenschap in al je boeken is enorm en ik ben blij dat ik je als schrijfster heb leren kennen . 🖤

 289. R.I.P. wat gaan we je missen. Je was een geweldige schrijfster. Ik wens de familie heel veel sterkte toe.

 290. Lieve familie van Lucinda Riley veel sterkte.
  Wat een schok dat Lucinda er niet meer is.
  Zeven zussen is de mooiste serie die ik ooit gelezen heb.
  Lucinda is de stralende achtste ster aan de hemel!
  Ik dank haar uit de grond van mijn hart dat ze deze boeken geschreven heeft.

 291. Wat een vreselijk nieuws, lieve Lucinda, ik heb al je boeken gelezen en met jouw gaat er een geweldige schrijfster verloren, dank je wel voor al het moois dat ik heb mogen lezen. Ik had al eerder gehoord dat je ziek was, maar dit bericht komt toch onverwacht. Rust zacht lieve Lucinda en heel veel sterkte voor de nabestaanden

 292. 🌷dank voor de prachtige boeken door jou geschreven lieve Lucinda.
  Afscheid nemen doet pijn maar de herinnering blijft.
  Warmte en sterkte voor je gezin en familie.
  Vrede en alle goeds.
  Gina, grote fan van jou.

 293. Lieve Lucinda,

  Als klein meisje las ik heel graag. Toen het eerste boek uitkwam raadde een collega/vriendin mij aan. Nu zo’n eind later, heb ik al je boeken verslonden. Stuk voor stuk prachtige boeken. In mijn strijd met kanker en herstel, brachten jouw boeken mij vreugde. Een genot om te lezen. Telkens er een nieuw boek uitkwam en we startte, dan was je steenvast ons gespreksonderwerp. Plaatste je wat op je Instagram, dan stuurde ik het als de bliksem door naar elke fan in mijn vriendenkring.

  Helaas veel te vroeg van ons heen gegaan. Je wordt een prachtige ster naast de 7 zussen.
  Mijn oprechte deelneming aan iedereen in de familie. Weet dat ze heel wat harten veroverd heeft met haar prachtige verhalen en over gans de wereld gemist zal worden.

 294. Veel te jong, ik ga je boeken heel erg missen. Familie en vrienden wens ik heel veel sterkte toe,

 295. I am speechless. I don’t know you personally, but it sure feels that way. Thanks for the beautiful books, the beautiful yourneys & for sharing your talent. Sincere condolences and strength to the family, friends and fans. RiP our Storm, Shadow, Pearl, Moon, Sun Sister🌿❤

 296. Ik zit hier in het zonnige Frankrijk, heb net de zevende zus uit vanmorgen, ben aan de olijfboom begonnen, en toen kwam er een wolk, en druppelde het even, dus ik keek even naar het nieuws op mijn tablet….zó’n droevig nieuws, nog zo jong. Een duistere wolk, en tranen uit de hemel. Dank je wel Lucinda voor al die heerlijke boeken waarin je ons meenam, en die we zullen koesteren. Hopelijk ben je op een heerlijke plek nu, zoals je die beschreef in je boeken. Heel veel liefde en respect voor jou, en heel veel sterkte aan je familie en vrienden en medewerkers die jou als heerlijk persoon ongetwijfeld erg gaan missen.

 297. The moment is all we have! Pluk de dag is ook mijn motto! Op weg naar de sterren. Veel kracht en sterkte voor de familie. Ik ben er echt door geraakt.

 298. Wat genoot ik van jouw mooie boeken, bedankt Lucinda.
  Mooie herinneringen aan jouw. Rust zacht. Sterkte voor fam en vrienden.

 299. Rust zacht Lucinda.
  Ik heb enorm van je boeken genoten en ze hebben veel voor me betekent. Wat kon jij mooi schrijven. Dankjewel voor al je prachtige boeken. Ik zal je missen.
  Veel sterkte en kracht gewenst voor de familie en dierbaren.

 300. Oh Lucinda kan het niet geloven, een maand geleden zag ik je nog in het nieuws zoals altijd , ik was zo fier dat je weer eens in het nieuws kwam omdat je zoveel mensen beroerde met je mooie verhalen. Bedankt aan Xander Uitgeverij dat ze haar de kans gaf om haar mooie boeken uit te geven.
  Oh ik zal het missen om naar haar verhalen uit te kijken. Bedankt Lucinda

 301. Zo’n groot verlies. Heb enkele weken geleden al haar boeken aangekocht nadat ik al 6 van de 7 boeken van de reeks “De zeven zussen” heb gelezen. Lucinda Riley is de 1ste auteur die me zo kon boeien dat ik besloot om haar te blijven volgen en te blijven lezen. Ik hoop dat het 8ste deel toch nog wordt uitgegeven.
  Rust zacht mijn lieve Lucinda. ❤❤❤

 302. Het dringt tot mij door dat dat Licinda overleden is. Ik heb zo juist: De Zevende Zus uit gelezen.
  De laatste paginas, de Noot van de Acteur kwam wel binnen, vooral omdat zij is heen gegaan.
  De boeken waren een bedgenoot geworden vooral s’nachts als ik mijn hoofd niet kon leegmaken.
  Ik werd mee genomen en werd mee gevoerd in een andere wereld.
  Hartelijk bedankt voor al het lees plezier. Heb mij vaker afgevraagd hoe iemand zo’n levende fantasie heeft in combinatie met de realiteit vooral het laatste boek over Ierland.
  Rust zacht en ik wens je Familie sterkte met met het verlies.
  Aan de hemel staat een hele mooie ster te schitteren, ik zal je zoeken, hartelijk dank

 303. Wat een verdrietig nieuws. Mijn oprechte deelname voor haar man, haar gezin, de rest van de familie en alle mensen voor wie ze dierbaar was.
  De hemel is weer een mooie ster rijker, rust zacht Lucinda

 304. Het is als een schok binnen gekomen. Je boeken zijn stuk voor stuk een belevenis om te lezen. Deze zullen blijven bestaan. Daardoor zul jij altijd in gedachten zijn van velen. Rust zacht.

 305. Veel te jong, zo intriest💔. Ik wens de familie heel veel sterkte toe en heel veel moed. Het verliezen van een dierbare is zo verschrikkelijk en zal voor altijd aanwezig zijn. Koester haar liefde❤️. Zorg voor elkaar. Ze was een prachtige schrijfster een mooie vrouw en ze zal voor altijd “op aarde” blijven door haar boeken. Ze bracht zo veel vreugde bij vele mensen. Er is een prachtige ster bijgekomen 🌟. Rust zacht lieve Lucinda ❤️

 306. Gecondoleerd met dit grote verlies van een fantastische vrouw en schrijfster,
  Wat heb ik de boeken met plezier en intensiteit gelezen,
  Rust zacht lieve Lucinda,Familie ik wens U heel veel sterkte en kracht.

 307. Veel te jong van ons heen gegaan, dank voor alle moois wat je de wereld heb gegeven, rust zacht. Heel veel sterkte voor haar nabestaanden.

 308. Lieve Lucinda,
  Jij bracht zoveel moois in mijn leven, door jouw boeken kon ik even alles vergeten, ik koester jouw mooie boeken nu nog meer, een ster aan de hemel tussen de zeven zussen ben je geworden ❤️

 309. Wat een heftig nieuws. Ik wens de nabestaanden enorm veel sterkte met dit grote verlies!
  Met heel veel plezier heb ik alle boeken van haar gelezen.

 310. Wat een verdrietig nieuws. Dank je, Lucinda, om mij het plezier in lezen weer terug te geven. Veel sterkte voor iedereen die je achterlaat. Rust zacht…

 311. Gecondoleerd met dit grote verlies. Heel veel sterkte voor de komende tijd en ik wens jullie liefde en kracht toe om dit te dragen.
  Ik geniet nog steeds van haar prachtige boeken!!

 312. Wat een akelig bericht. Ik heb onlangs nog haar laatste boek gelezen, best dik , maar zo heerlijk om te lezen. Lucinda heeft zich duidelijk verdiept in allerlei landen en culturen. Extra jammer dat we nu nooit het laatste deel zullen krijgen. Of zal er nog iemand zijn die het van haar overneemt?
  Heel veel sterkte voor man en kinderen!

 313. Gewoon niet te vatten , veel te jong
  Ik blijf u herinneren als mijn favoriete schrijfster en zal uw boeken nog lang koesteren !!
  Heel veel sterkte aan de ganse familie

 314. Ik ben in shock! Lucinda, lieve dappere vrouw, terwijl je ziek was en dan nog zoveel mooie boeken kunnen schrijven!
  Je hebt vele lezers op de wereld meegenomen op reis in je boeken, even weg van de alledaagse probleempjes en ons heerlijk in andere sferen, landen en tijden laten vertoeven.
  Je was en bent mijn favoriete schrijfster. Hoe jij je boeken schreef is Kunst met een hoofdletter.
  Dank je wel voor zoveel leesplezier!
  Heel veel sterkte aan je gezin, familieleden en vele vrienden.
  Veel kracht aan allen gewenst met dit zware verlies!

 315. Lieve Lucinda rust zacht. Wat heb ik genoten van jouw boeken en nog steeds geniet ik.
  Alle familie gecondoleerd met dit verlies, heel veel sterkte de komende tijd.

 316. Leerde haar boeken pas 2 jaar geleden kennen maar was direct verkocht!
  Bedankt voor al die mooie boeken en vooral die van de Zeven Zusters. Heel veel sterkte voor de familie. Rust zacht, Lucinda.

 317. Mijn medeleven gaat uit naar de kinderen en de familie van Lucinda. Ik heb genoten van haar boeken en lees nu haar laatste boek. Rust zacht🌟

 318. Lieve Lucinda, rust zacht. En dank je wel voor de uren leesplezier die ik mocht hebben van het lezen van jou boeken. Ook de familie wil ik condoleren en heel veel kracht en sterkte toewensen

 319. Erg aangeslagen door dit spijtige nieuws.
  Een fantastische vrouw, schrijfster!

  Groot verlies. Sterkte met dit verlies aan alle nabestaanden.
  Hoop dat tijd moed mag geven.

  Namens het hele Standaard Boekhandel team uit Beveren Waas

 320. ‘Ongeloof! Dit kan toch niet?!’, was mijn eerste reactie… Dan begonnen de berichten van overal binnen te sijpelen…

  Hartelijk bedankt voor jouw geweldige boeken, ik heb er echt heel hard van genoten.

  Heel veel sterkte aan de familie, vrienden en al wie haar dierbaar was!

  De hemel heeft een mooi sterretje erbij!

 321. Rust zacht lieve Lucinda,
  wat heb je mij veel leesplezier gegeven,
  en nog moet ik een aantal boeken gaan lezen.
  Dank daarvoor !

 322. Lieve Lucinda, dank voor je mooie verhalen! Wat een droevig nieuws, wat een rotziekte. Je verhalen zullen altijd blijven.

 323. Lieve familie van Lucinda.
  Gecondoleerd met dit enorme verlies.
  Ze zal in jullie harten voortleven, en bij ons als lezers ook door al haar prachtige boeken, waarvan ik heb genoten.
  Sterkte met de verwerking ❤️

 324. Aan alle nabestaanden en dierbaren van Lucinda: heel veel sterkte met dit enorme verlies. Ik schrok er echt van. Wat heeft ze mij ontzettend veel leesplezier gegeven, mijn dank is groot! R.I.P.

 325. In de corona periode, waarin weinig te doen was, ben ik ‘De zeven zussen’ gaan lezen. Met alle andere boeken van Lucinda heeft dit voor veel ontspanning gezorgd, ik ben een echte fan van haar boeken. Ik denk met miljoenen anderen. Haar naam zal altijd in mijn boekenkast aanwezig blijven! RIP Lucinda! Condoleances voor familie, vrienden en betrokkenen!

 326. Wat een vreselijk verlies voor de familie, mijn oprechte deelneming. Zij laat een geweldige serie boeken achter aan ons. Ik kan elke boek telkens opnieuw lezen, met zoveel passie en liefde geschreven, het boeit mij elke keer weer vanaf de eerste pagina!

 327. 😢Diep geschokt en verdrietig door jou overlijden .
  Heb altijd erg genoten van al jou boeken .
  Gecondoleerd voor alle nabestaanden van Lucinda .En heel veel sterkte en kracht voor de toekomst.
  Rest in peace lieve Lucinda 🌹

 328. Wat een verschrikkelijk nieuws. Ik heb genoten van al haar boeken , ik wens haar familie en vrienden heel veel sterkte met dit verlies.

 329. Een geweldige schrijfster, bedankt voor alle uren leesplezier! Veel sterkte aan je familie en vrienden!

 330. Het ga je goed, Lucinda!
  Van harte bedankt voor alle uuuuuuuuuuuuuuren leesplezier!
  Ik hoop (maar denk!) dat je wel zult beseffen hoeveel warmte je daarmee de wereld in hebt geholpen.

  Sta me toe een tikkeltje jaloers te zijn op “Sint Pieter” en de zijnen: zij gaan sneller de ontknoping van de 7 Zussen kennen.

  Maar weet, we vergeten je nooit…

  Kracht, liefde, sterkte en goeie moed aan je familie in deze periode van Afscheid.
  Alle goeds!

 331. Bedankt Lucinda voor de prachtige boeken en het enorme leesplezier ervan!
  Rust zacht 🌹🌹

  Sterkte voor alle nabestaanden 🌸🌸

 332. Vreselijk veels te jong. Maar wat laat ze in de vorm van haar boeken een mooie herinnering aan ons na. Sterkte aan de familie en vrienden.

 333. Wat een schrik, dit bericht. Heel veel sterkte voor de familie en vrienden. Wat heb ik genoten van je prachtige boeken. Zo jammer dat hier een einde aan komt, maar voor jou beter. Rust zacht😢🌟

 334. Bedankt lieve Lucinda voor alle mooie boeken. Door jouw boeken heb ik weer de concentratie gevonden om weer te gaan lezen, wat ik jaren niet heb gekund Heb genoten van al je mooie boeken. Heb ze allemaal. Heel veel sterkte voor iedereen die je lief is. Je laat een prachtige herinnering na.
  Rust zacht lieve Lucinda. Indeed, the moment is all you have!!

 335. Lieve Lucinda,
  Bedankt voor al het moois wat je ons heb laten lezen.
  Lieve familie veel veel sterkte en kracht toe gewenst
  Lucinda, rust zacht.

 336. Toen mijn oudste zus ook aan die nare ziekte leed .
  Hebben we haar met vier zussen verzorgt tot het einde .
  Je moet gaan lezen zei mijn zieke zus , dat geeft je een goed gevoel !
  Zo zijn we jouw boeken gaan lezen hebben weer rust gevonden in ons hoofd .
  Jouw verhalen pakten ons zo dat we het boek bijna niet neer konden leggen .
  Hier zullen wij jouw altijd dankbaar voor blijven .
  Rust zacht lucinda ❤️
  Vier heel dankbare zussen !

 337. Wat een schok! Niet te bevatten dit.
  Zo’n jonge mooie, talentvolle en inspirerende vrouw zo vroeg weg uit dit leven.
  Lucinda bedankt voor alle prachtige verhalen.
  Heel veel sterkte en kracht voor al haar dierbaren.

 338. Lucinda
  Bedankt voor je geweldige boeken, waar ik zo van heb mogen genieten.
  Familie heel veel sterkte toegewenst.
  Lucinda rust zacht.

 339. RIP Lucinda
  You brought so much joy to my life with your wonderful books!

  💖

 340. Lieve Lucinda, wat ben ik dankbaar dat ik je boeken hebt gelezen. Ik ben een groot fan van je schrijven en je verhalen. Ze zitten zo goed in elkaar, zo systemisch en historisch, ik genoot volop door mij even een andere wereld te wanen. Zo inspirerend. En nu moet ik gaan missen, ik vind het heel verdrietig. Heel veel sterkte voor familie en bekenden. Gelukkig heb ik kostbare bezitten in mijn kast staan en ben je zo nog steeds bij me. Ik zal je verhalen koesteren.

 341. Lucinda, wat schreef je mooie verhalen en wat was je een schrijftalent. We rouwen om je, maar vieren ook je leven want je hebt ons prachtige boeken nagelaten. Rust zacht

 342. Dankjewel voor je prachtige boeken. Ik heb ervan genoten. Ik kijk uit naar het laatste deel van de zeven zussen. Dat heb ik apart gehouden voor de vakantie. Wat een fantastische schrijfster was je. Nogmaals dank!

 343. Rust zacht. Heb enorm genoten van jouw boeken. Ze zullen altijd een deel uitmaken van jou Lucinda Riley een schitterende schrijfster.

 344. Wat een vreselijk verdrietig bericht. Veel sterkte voor allen diep haar lief waren.
  Dank voor alle mooie verhalen die me steeds weer in een andere wereld deden belanden. Deze verhalen blijven voortleven en daarmee blijft Lucinda voortleven.
  Rust zacht 🙏

 345. Rust zacht. Heb enorm genoten van al je boeken. Ze lezen als een trein. De literaire wereld is een klasse dame kwijt. Mijn gedachten gaan nu vooral uit naar haar familie. Veel sterkte toegewenst bij dit grote verlies.

 346. Het is bewonderenswaardig dat je tijdens de jaren dat je ziek was de kracht en inspiratie had om nog zoveel prachtige boeken te schrijven. Dankjewel daarvoor. Ik lees ze met veel plezier.
  Je geliefden wens ik heel veel sterkte met het dragen van dit verlies.

 347. Genoten van alle boeken die ik mocht lezen. Wat een groot verlies voor de lezer maar des te meer voor haar naasten. Heel veel sterkte toegewenst.

 348. Lieve Lucinda,
  Dank je wel voor al je prachtige boeken. Wat heb ik genoten. Ook je boeken van de 7 zussen waren geweldig.
  Jouw boeken hebben zoveel mensen vreugde gebracht. Het is een groot gemis.
  Sterkte voor je familie. We leven met ze mee.

 349. Wens hierbij de familie van Lucinda Riley heel veel kracht en sterkte toe .
  Heb en zal blijven genieten, van haar prachtige boeken.
  Haar overlijden heeft bij mij een schok teweeg gebracht.

 350. zo geschrokken , zo te jong , wat heb ik genoten van al je boeken , je was uniek , dank voor de mooie dagen die ik had tijdens het lezen

 351. Lucinda,
  Keep shining your inner Light as your soul lives on and on. You ‘ll be greatly missed on this planet. Thank you for the beautiful books and inspiration.
  Much Love Always.

 352. Mijn lieveling schrijfster Lucinda 🥀
  Rust in vrede🙏🍂💔🕊
  Iedereen is ontroostbaar door de droevige berichten 🥀🍂
  Sterkte voor de familie en vrienden
  RIP 🌷🕊

 353. Voor familie en vrienden Heel veel sterkte met dit grote gemis! Ze was een geweldige schrijfster, waar miljoenen van genoten! Een nieuwe ster schijnt nu aan het firmament, rust zacht Lucinda! 😘😘

 354. Lieve familie en vrienden van Lucinda.
  Heel veel sterkte gewenst van een groot fan uit Zuid Limburg , Nederland.
  Lucinda voelde als een zus voor mij 😥😥😥

 355. Lucinda, je bent de engel van de Pleiaden. Je hebt deze wereld zulke mooie verhalen gegeven. In liefde en licht, voor jou en je familie. Dank je wel voor al je prachtige verhalen. We zullen je niet vergeten.

 356. Jij keek omhoog naar die zeven mysterieuze sterren aan de hemel. Nu wordt je opgenomen in de sterrengroep en straal je over ons uit. Wij blijven gefascineerd achter en zijn je dankbaar voor de verhalen die jij met passie voor ons hebt neergeschreven. Lieve Lucinda, stralende ster! Schijn je sterrenlicht over ons uit.

 357. Met ongeloof heb ik het nieuws van het overlijden van Lucinda gelezen. Veel te jong is een geweldige schrijfster overleden aan die vreselijke ziekte. Ik ben dankbaar dat ik haar een beetje heb leren kennen door al haar boeken te hebben gelezen. Het laatste boek uit de serie “De zeven zussen” zal nooit meer in haar stijl geschreven worden. Ik zal altijd aan haar blijven denken. De familie maar ook alle lezers wens ik veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

 358. Lucinda, Bedankt voor al je mooie boeken die je met ons deelde, en waar ik erg van genoten heb, Dat je zo ziek was heb ik nooit geweten, ik ken je natuurlijk ook niet echt, dus dat begrijp ik wel, maar heb daardoor nog meer respect voor je gekregen, dat je zoveel mensen hebt weten te boeien met je boeken, waarin de geschiedenis voorbij komt die we soms al weer waren vergeten, Ook daar enorm bedankt voor. Ik wens je familie, en allen die jou lief hadden heel veel sterkte en kracht toe. Je zult nooit vergeten worden, want je boeken zullen herlezen worden. Lucinda R.I.P.

 359. Wat een shock. Onvoorstelbaar. Je laat echter een ongelooflijke schat na. Zoals je ook in jouw boeken het verleden terug bracht naar het heden en er mensen mee in vervoering bracht. Dank daarvoor. Het zal nooit vergeten worden en daarmee leef je voort tot in lengte van dagen.

 360. Lieve Lucinda, het was heerlijk om met jou en de zussen te reizen. Wat heb ik van alle zussen en hun karakters genoten. En wat een liefde heb je de zusjes bezorgd. Het kan niet anders dan dat je een mooi mens bent die opgenomen is in het hemels paradijs. Degene die een linkje met jou heeft kan wellicht de achtergrond van pa Salt duiden en jouw laatste boek voltooien. Heel veel sterkte voor je naaste familieleden.

 361. Rust zacht lieve Lucinda.❤ Veel sterkte voor de familie en vrienden. Bedankt voor alle prachtige boeken die je geschreven hebt. Door jou boeken zal je nooit vergeten worden.

 362. Ongelofelijk dit, alle familie en vrienden ontzettend veel sterkte gewenst 🙏❤️

 363. Geschokt door het overlijden van Lucinda. Verdrietig en heel veel sterkte, warmte en kracht voor de nabestaanden. Wij, mijn moeder en ik, hebben genoten van je boeken en ze zijn nu nog waardevoller voor ons. 💖 Ali en Hannah

 364. Lieve Lucinda, dankzij jou heb ik vaak ‘s nachts naar de hemel gestaard op zoek naar de Pleiaden. Voortaan zul je in deze sterrenkring fonkelen als geen ander. ♥️✨

 365. Rust zacht, lieve Lucinda, bedankt voor alle mooie boeken die je ons gegeven hebt.❤📚📚

 366. Wat een verschrikkelijk bericht.
  Heel veel sterkte aan alle nabestaanden. 💔😢💫

 367. Wat een ongelofelijke schok, vreselijk verdrietig nieuws. Ik ben helemaal fan van Lucinda haar boeken, niet alleen van de 7 zussen maar ook de andere boeken. Had het laatste deel maandag net gekocht voor de vakantie en hoorde vorige week dat er waarschijnlijk nog een deel 8 zou komen, dus nu niet meer dus, heel veel sterkte voor de familie met dus grote verdriet💕

 368. Wat ontzettend knap dat ze ondanks haar kanker is doorgegaan met schrijven. Wellicht was dit ook haar afleiding en gaf het haar energie om vol te houden. Ik heb genoten van elke bladzijde en de zeven zussen zijn zo geschreven dat zich een film afspeelt in mijn hoofd. Het zou een groot eerbetoon zijn deze boeken te verfilmen. Ik leef mee met de familie die ze achterlaat wat het zal een groot gemis zijn.

 369. Bedankt voor zoveel leesplezier. Menig keer met een lach en met een traan de boeken gelezen. Veel te snel waren ze weer uit en was het wachten op het volgende boek. Ik wens alle nabestaanden heel veel sterkte toe de komende tijd en wat mij betreft heeft de Pleiaden er een ster bij. 💗

 370. Bedankt voor het leesplezier. Ik ben van nature helemaal geen lezer maar werd mee meegenomen in wereld van de Zeven Zussen.
  Rust zacht❤️

 371. rust zacht Lucinda , je schreef prachtige boeken waar ik veel van genoten heb.
  vooral de zeven zussen serie genoot ik het meest.
  je was nog zo jong , maar nu kan je rusten .
  het gaat je goed daar boven .

 372. Rust in vrede lieve Lucinda. Ik geniet nog dagelijks van jouw mooie boeken. Wat een waardevol nalatenschap! Dank je wel!

 373. Rust zacht Lucinda.
  Dank je voor de erg mooie boeken. Deze zullen nog vaak gelezen worden. Zal je missen.
  Ik wens de familie en vrienden heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.
  🌹

 374. Onwezenlijk. Onbegrijpelijk.
  Bedankt voor de vele mooie uren leesplezier!

  Rust zacht lieve Lucinda 🌹

 375. lieve lucinda
  ik ben stil van verdriet.
  wat een droevig bericht
  wat zijn je boeken mooi
  ben zo van je gaan houden
  heel veel sterkte voor jou familie
  wij verliezen een ster de hemel krijgt er een
  ik ben er echt een van zeven zussen
  dank je lucinda rust zacht

 376. R.I.P. Mrs. Riley.
  You will be missed by all who have known you,
  most of all by your family,
  but also by all your readers who’s hearts you’ve touched.

 377. Rust zacht Lucinda ✨❤️

  Heel veel sterkte gewenst voor de nabestaanden!

 378. Dankzij De Zeven Zussen reeks het plezier in lezen (terug)gevonden. Nooit verwacht dat ik zulke dikke boeken uit zou lezen. Maar wat kan Lucinda prachtig schrijven! De combinatie van fictie en de waargebeurde geschiedenis vind ik geweldig. Ik zou graag ooit met mijn eigen ogen alle locaties willen bewonderen. Ik keek dan ook al erg uit naar het 8ste deel, en inderdaad des te meer hoe onverwachts dit verdrietige nieuws binnen komt.

  Lucinda bedankt voor jouw mooie boeken, rust zacht. Heel veel sterkte gewenst voor de nabestaanden.

 379. Ik ben er stil van…. Wat een verdrietig nieuws… Lucinda bedankt voor jouw prachtige verhalen. Je hebt er in je eentje voor gezorgd dat we weer massaal gingen genieten van lezen. Ik ben je dankbaar, ik wens jouw liefhebbende familie en vrienden heel veel sterkte met het verlies. En ik hoop dat je een mooi plekje gevonden hebt tussen de Zussen. Veel liefs, Saskia Johnson

 380. Geen dag vergeten…..
  Nu elke dag gemist…..

  Lieve Lucinda rust zacht.
  Ik dank je voor je prachtige boeken die ik met veel liefde heb gelezen.
  Veel sterkte voor haar dierbaren.

 381. Het doet me veel dat ze zo jong is gestorven. Ik heb er een stukje over geplaatst op linkedin.
  Ze heeft in ons het verlang naar het vinden van je eigen identiteit aangeroerd. Hartelijk dank Lucinda!

 382. Wat een schok, ik ben er stil van, wat een verdrietig nieuws. Bedankt Lucinda voor je prachtige verhalen, die je met de wereld wilde delen. Vooral de boeken vd zeven waren prachtig, in een adem uitgelezen. Ik wens de familie en vrienden heel veel sterkte. Rust zacht♥️

 383. what a sad news. I have enjoyed all your books. best of luck to family and friends. Rest in peace Lucinda.

 384. Lieve Lucinda, wat heb ik genoten van jouw prachtige verhalen, als in de beste traditie van de grote verhalenvertellers. Zoals Homerus zijn Odysseus door de Griekse wereld liet zwerven op zoek naar zijn geliefde Penelope, zo liet jij de zussen door tijd en ruimte reizen op zoek naar hun verleden en heden. We zullen jouw creatieve schrijversbrein zó gaan missen. Rust zacht daarboven tussen de sterren.

 385. Lieve Lucinda

  Je boeken zullen altijd blijven voortleven. Heel veel dank hiervoor.
  Heel veel sterkte voor de familie met dit verlies en ….. rust zacht 🎈

 386. Gecondoleerd met het verlies.
  Heel veel sterkte voor de familie.
  Er is een groot schrijfster heen gegaan.
  Ik zal nog steeds veel genieten van je boeken.
  Liefs Bettie

 387. Je was een fantastische vrouw en geweldige schrijfster. Veel te jong gestorven! Mijn oprechte medeleven voor de familie.

  Van een goede lezer,

  Cop Margaretha

 388. Thank you for introducing often unknown parts of history to a lot of people in such entertaining novels. Even a book of 800 pages can be read within days, as one just can’t put it away. Thank you for opening up those stories, good to know it will appear on television. Very sad there won’t be any new books appearing from your marvellous mind. Now you’ll perhaps share your stories in another way.
  You are an example by the way you carried on whilst having cancer. You deserve to rest in peace. I wish you family strength to cary on

 389. Rip dear lucinda loved your story telling !
  My condolences to your family. You left a hell of a legacy.
  Kind regards
  Wendy

 390. Rust zacht Lucinda. Heb van je boeken genoten. Heel veel sterkte met dit enorme verlies.

 391. Onze oprechte deelneming en sterkte voor haar man en kinderen, sterkte om door dat verlies van Lucinda te komen, koester de mooie herinneringen samen,
  Ik woon in België, en lees de boeken van de zeven zussen op e-reader, met veel liefde voor Lucinda, er zullen zeker nog boeken volgen dat ik ga lezen, in de zeven zussen voel je steeds dat de boeken geschreven zijn met veel liefde voor het vak,
  Verslavende boeken, waar je niet kan stoppen, blij dat ik Lucinda mogen leren kennen heb via haar boeken, rust zacht, Lucinda, lieve ster aan het heelal 😥😥😥, van Martine uit Boom, Antwerpen

 392. Innige deelneming aan haar familie en vrienden. Het is onvoorstelbaar dat we nooit meer van haar geweldige boeken zullen kunnen genieten.. veel sterkte aan hen die haar ook persoonlijk kenden en met een nog veel groter gemis verder moeten.

 393. Lucinda
  bedankt voor het mooie leesplezier
  Rust zacht
  Familie gecondoleerd met dit verlies
  R.I.P

 394. Wat een groot verlies een pracht schrijfster
  Familie gecondoleerd met dit grote verlies en heel veel sterkte voor nu en later
  Rust zacht Lucinda

 395. Zo geschokken van het nieuws. Ze is zo een geweldige schrijfster met zoveel inzicht. Haar verhalen zijn prachtig, heb er zoveel van geleerd. Dank je wel Lucinda, rust zacht. Heel veel sterkte voor haar man en kinderen toegewenst.

 396. Rest in peace Lucinda.
  Loved your books. Thanks!
  My condolances to your family and friends.
  Take care.

 397. Rust zacht, Lucinda … Dank je wel voor de vele uren leesplezier die je schonk ! Mijn oprechte deelneming en sterkte voor jouw man, kinderen en de mensen die dicht bij je zijn ..
  Sandra, Mechelen, België

 398. Vanochtend in de kerk een kaarsje voor Lucinda aangestoken. Rust zacht Lucinda en dank voor de 7 zussen serie. Een mooie hommage aan de vaak onzichtbare bijdrage van vrouwen in de geschiedenis. Ik heb van de verhalen genoten. Veel sterkte aan de familie, voor wie dit verlies groot moet zijn.

 399. Lucinda’s familie en vrienden heel veel sterkte toegewenst met dit enorme verlies. ❤
  Mijn moeder en ik hebben genoten van haar boeken en keken uit naar elk volgend boek wat uit kwam.

 400. Lieve familie
  Wat een klap zo’n mooi mens
  Mooiere boeken heb ik nooit gelezem
  Ik zal haar nooit vergeten
  Sterkte Kyra Jessen

 401. Ik ben er gewoon stil van.. rust zacht Lucinda.
  De hemel is een ster rijker!
  Dank je wel voor al het leesplezier dat je gebracht hebt.
  Heel veel sterkte aan familie en vrienden.
  Angelien

 402. Wat een schok zo jong nog. Rust zacht Lucinda ik geniet zo van al je boeken die je geschreven hebt. Ik wens haar dierbaren en familie heel veel sterkte toe en Gods zegen en nabijheid in deze moeilijke tijd.

  Liefs Mia 🥀🍃

 403. Dat was schrikken toen ik dit te horen kreeg. Veel te jong. Ik heb genoten van de wijze waar op ze haar boeken schreef. Vooral de 7 zussen vond ik geweldig. Lucinda rust zacht en ik wens verdere familie en vrienden veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.
  Yvonne

 404. Veel sterkte aan de familie van Lucinda.
  Ze zal in iedereen zijn hart voortleven voor eeuwig. Rust zacht Lucinda❤

 405. Te jong maar zoveel achtergelaten om van te houden en te koesteren. De Hemel heeft er weer een ster bij. Dag Lucinda, bedankt voor je inspirerende boeken en visies <3 Ik wens haar dierbaren alle goeds toe en veel mooie herinneringen. Stil van.. Sterkte allemaal <3
  Hartegroet Hetty

 406. Rust zacht Lucinda
  Sterkte gewenst voor je familie.
  Dankjewel voor al het leesplezier dat ik van je heb mogen ervaren
  Bonnie

 407. Wat een naar bericht, heel veel sterkte voor de familie gewenst! Lucinda blijft toch een beetje bij ons door haar geweldige boeken.

 408. Veel te vroeg….. een groot gemis voor haar familie en bekenden en natuurlijk haar fans. Wat een geweldige schrijfster! heel veel sterkte aan de familie.

 409. Wat een vreselijk bericht, veel sterkte voor de familie…..
  Ik heb Lucinda pas 3 jaar geleden ontdekt, wat een fijne schrijfster R.I.P

 410. Wat een enorm groot verlies, en nog zo jong, mijn condoleances aan alle nabestaanden. Bedankt Lucinda voor het enorme leesplezier dat je mij hebt gegeven. Sinds de uitkomst van de zeven zussen was je mijn lievelingsauteur.
  Niet alleen de zeven zussen, alhoewel dat mijn favoriete serie is, maar ook je andere boeken zijn fantastisch.
  Toen ik het bericht hoorde was het alsof ik een zus ben verloren. Als je zoveel boeken van iemand leest lijkt het alsof je familie bent.
  Heel veel sterkte aan haar echtgenoot en kinderen. 🙏🏻🙏🏻🌹

 411. Wat een enorm groot verlies, en nog zo jong, mijn condoleances aan alle nabestaanden. Bedankt Lucinda voor het enorme leesplezier dat je mij hebt gegeven. Sinds de uitkomst van de zeven zussen was je mijn lievelingsauteur.
  Niet alleen de zeven zussen, alhoewel dat mijn favoriete serie is, maar ook je andere boeken zijn fantastisch.
  Toen ik het bericht hoorde was het alsof ik een zus ben verloren. Als je zoveel boeken van iemand leest lijkt het alsof je familie bent.
  Heel veel sterkte aan haar echtgenoot en kinderen. 🙏🏻🙏🏻🌹

 412. Wat een groot verlies .Bedankt Lucinda voor al je prachtige boeken. Heel veel sterkte aan de familie
  Ze zal gemist worden !!

 413. Wat een vreselijk, verdrietig bericht. De tranen rolde over mijn wangen toen ik dit bericht hoorde. RIP Lucinda. Sterkte voor de familie.

 414. Ik ben Lucinda heel dankbaar voor haar geweldige boeken die mij veel ontspanning en plezier gaven en geven in een moeilijke tijd. Ik wens haar man en kinderen veel sterkte met dit grote verlies.

 415. Lucinda, wat heb je veel voor mij betekend met je boeken, juist het afgelopen jaar. Ze waren lichtpunten. Dankjewel !!!
  🤍 Goede reis.
  God bless you 🙏

 416. Bedankt lieve Lucinda voor je fantastische boeken. Die me keer op keer volledig meetrokken in het verhaal alsof ik er zelf in zat.
  Ik keek telkens enorm hard uit naar je volgende boek, ook nu blijf ik hopen dat het laatste deel toch zal verschijnen, tot waar je bent gebleven..
  Je naam zal nooti vergeten worden.

  Het ga je goed <3

  Héél veel sterkte aan de nabestaanden: Echtgenoot, kinderen, familie, vrienden, kennissen en aan alle fans!

 417. Lieve Lucinda!

  Dankjewel voor al je geweldig mooie boeken.
  Ik heb van mijn leven niet zulke mooie boeken gelezen!
  Vooral de sociale reacties die ik kon delen met mede lezeressen.
  Nogmaals dank lieve Lucinda!!
  Rust zacht!!

 418. Dank zij de “Zeven Zussen” heb ik jou leren kennen Lucinda.
  Als man van 73 heb ik enorm genoten van de gewone, in menselijke taal, beschreven dagdagelijkse ontmoetingen tussen allerlei mensen, met hun kwaliteiten, talenten, maar ook met hun tekortkomingen….zonder dat er in jou schrijven hieromtrent “een oordeel” werd geformuleerd.
  Al die “ontmoetingen” en gebeurtenissen rondom brachten emoties teweeg die je zo fantastisch eenvoudig kon verwoorden.
  Mijn voornamelijk vrouwelijke empathie werd hierdoor zo sterk aangesproken, dat ik héél dikwijls, tijdens het lezen, warme tranen moest laten en moest daarom het lezen even staken om in “the air” jou bedanken om de liefde én de hoop die je uit hachelijke situaties telkens kon doen opborrelen.
  Zelf moeite belevend met “ouder worden”, met nog twee knapen van 22 in huis én een lieve echtgenote die jou leeftijd heeft, heb ik de moed die ik aan je boeken heb hervonden te danken. Jij bent nu “overgegaan” naar een ander minder kwetsbaar bestaan…dàt is wat jou toewens én dat jou verhalen nog lange jaren vele mensen mogen inspireren

 419. Lieve Lucinda, bedankt voor de vele uren die ik heb besteed aan de prachtige boeken van jou. Zowel de zussen als de zussen ik heb ze allemaal gelezen. Rust zacht. Liefs Maria

 420. R.I.P.
  Loved your Books
  What a loss for your familie and friends
  Did Not know you were ill
  🌹🌹

 421. Ben hier heel erg van geschrokken; Wil de familie, vrienden en kennissen heel veel sterkte wensen. Lucinda rust zacht misschien is er later voor je een prettig leven.

 422. Dear Lucinda,
  You will be missed by many!
  I wish family and friend a lot of strength is this difficult time.
  As for me, I loved your books, this world lost a great writer. I know for sure that, in this your books, you will live for ever.
  I wish you a good voyage ❤⭐

 423. Wat een triest nieuws…
  Ik had net “ de zevende zus “ gelezen toen ik het nieuws hoorde . Een Geweldige schrijfster minder !!
  Heel veel kracht en liefde voor diegene die van haar hielden…
  R.I.P. Lucinda 💫

 424. Wat ben ik geschrokken van dit nieuws. Ik heb alle boeken van Lucinda gelezen .
  Een geweldige schrijfster was zij! Gecondoleerd en heel veel kracht en liefde!🙏

 425. Wat een schok, ik kon het eerst niet geloven. Toch is het waar. Bedankt voor al de mooie boeken die je geschreven hebt. Je sleepte mij jou boeken in en ik kon niet meer stoppen. Ik zal jou boeken heel erg missen, ik was nog lang niet van plan om met lezen van jouw boeken te stoppen. Wat heb je het lang voor ons geheim gehouden, dat je ziek was. Voor jou familie heel veel sterkte toegewenst.

 426. Ik wens alle nabestaanden van deze bijzondere schrijfster heel veel strekte met dit enorme verlies. Ik heb me altijd zo in haar boeken kunnen verliezen, dat is nog nooit gebeurd. De wereld is een groot schrijfster verloren!

 427. Wat een schrik om te horen dat je overleden bent. Je zevende boek wat ik kreeg voor Moederdag heb ik net uit. Veel sterkte voor familie en vrienden, en rust zacht Lucinda.

 428. Heel veel sterkte voor alle nabestaanden en wat een groot gemis ook voor alle lezers. Wat heb je veel mensen aan het lezen gekregen, wat een talent! We zullen je missen maar door je boeken zal je er toch altijd een beetje zijn.

 429. Wat ontzettend droevig dat zij al zo jong is overleden. Ik heb net het prachtige 7de deel van haar serie gelezen, o wat was dat weer geweldig. Hoe moet dit nu verder gaan. Hopelijk had zij haar ideeen over de afloop al verwoord en kan toch nog iets worden gemaakt om dit prachtige werk echt af te ronden.
  maar eerst zal haar familie dit grote verdriet moeten verwerken, veel sterkte daarmee.

 430. Heel verdrietig voor haar man en kinderen in eerste plaats. Veel te jong ook.
  Ze was een fantastische schrijfster en was net begonnen in haar serie van de zeven zussen toen ik hoorde dat ze was overleden helaas.
  Wat een boeken zijn het, soms aangrijpende en prachtige boeken.
  Wens haar familie heel veel sterkte want ze zal een hele bijzondere vrouw geweest zijn anders kan je niet zo schrijven.

 431. Wat een verdriet om Lucinda zo jong te moeten missen.
  Ik wens al haar dierbaren veel sterkte met dit verlies en hoop dat de mooie herinneringen troost bieden.
  Ik ben heel dankbaar voor het lezen van haar prachtige boeken.
  Lieve groet,
  Saskia

 432. De aarde is een prachtig en bijzonder mens kwijt
  Haar gedachtegoed blijft
  Zo mooi dat in er in al haar boeken spirituele en wijze boodschappen staan😍
  Wens de familie heel veel sterkte kracht en liefde

 433. Wat een schok! Zo een jonge vrouw in de bloei van haar leven. Haar lieve man en kinderen achterlatend. Wat heb ik en geniet ik nog steeds van haar boeken. Hoop ooit te weten te komen waarom pa Sault dit allemaal zo gedaan heeft.
  Rust zacht , de hemel heeft er een mooie ster bij ❤️

 434. De Pleiaden (waarop Lucinda haar reeks van de zeven zussen heeft gebaseerd) hebben geen 7 sterren, maar 8 sterren. De ster van Lucinda is erbij gekomen. R.I.P.

 435. Terwijl ik net in een van haar boeken las kwam het bericht dat Lucinda overleden was.
  Ik was stil en versuft en
  Sterkte al die haar van na bij kenden en met haar werkte
  Hoop dat ter verwerking in nagedachtenis deel 8 nog …..
  Sterkte
  En laat haar ster 8 of de moeder der sterren worden.

 436. Que je suis triste 😢, toutes mes condoléances pour sa famille, beaucoup de courage dans cette épreuve douloureuse.
  Je suis une fan et lectrice française de Lucinda, j’ai tous ses livres déjà édités même les 3 premiers sous le nom de jeune fille.
  Quelle auteure magnifique qui a su nous faire voyager dans des pays différents, c’était un pur bonheur.
  Je n’ai pas eu la chance de la rencontrer en vrai, mais je vais chérir mes livres avec amour et les mettre en place d’honneur dans ma bibliothèque. J’aurai eu quand même la chance de l’avoir connue à travers ses livres et c’est un honneur. C’était pour moi une femme formidable, d’une gentillesse, d’une emphatie.

  Merci Lucinda pour tout ce que vous m’avez apporté. Maintenant vous vous êtes envolée dans un endroit où il n’y a plus de douleurs. Je vous aime ❤️❤️

 437. Nu paar weken later . Ben ik nog steeds verdrietig. Wat een gemis . Nooit meer een nieuw boek . Zo groot gemis voor ons . En vooral voor haar familie.

 438. Ik ben een fan van virgina andrews die al boeken schreef voor ik geboren was. Mijn moeder las het als kind. En nu hebben we allebei genoten van lucinda! Zo kunnen schrijven en zo ziek zijn is een sterkte die je niet vaak meemaakt. Voor mij is een heldin overleden. Veel sterkte aan de familie. P.s pa salt ze had er een visie voor. Graag niet laten schrijven door een ghostwriter als haar visie er niet in zit.

 439. Ach wat schrik vandaag.
  Ik sta aan iemand te vertellen hoe goed de boeken van de zeven zussen zijn.
  Verteld diegene dat ze 11 juni overleden is.
  RIP lieve Lucinda en wens al haar geliefden heel veel sterkte toe.

 440. Ik hoorde het vandaag pas. Wist niet wat ik hoorde. Wil de familie graag mijn oprechte deelneming geven. Heb genoten van haar boeken. Rust zacht Lucinda 🥰

 441. 🌸🌷 my sincere condolences to the family and friends of Lucinda. I am only one of the many readers who enjoyes her books so much. I only just finished the seventh sister. It took me only three days and every minute I could spare on that days for I wanted to finish it so badly.

  I am sure that I and many others will keep reading and re-reading Lucinda’s books many times.

 442. Gecondoleerd met dit verlies.
  Ik heb nog nooit zo veel boeken tegelijk achter elkaar willen lezen. Fijn om me even in andere wereld te wanen. Ze zijn zo mooi geschreven en dan met die geschiedenis erbij. Heel gaaf! Bedankt voor alle mooie boeken. Sterkte voor de familie.

 443. De hemel is een ster rijker, een grote ster, een heldere ster, een stralende ster! Dank voor alle mooie, prachtige, leerzame verhalen. R.I P 💖

 444. Lieve familie van Lucinda,

  Gecondoleerd met het verlies van uw vrouw en jullie moeder.
  Zij laat een onuitwisbare indruk achter door haar prachtige boeken.
  Zij zal niet snel worden vergeten.

 445. Heel byzonder dat ze ondanks haar ziekte zulke prachtige boeken heeft geschreven. Heel erg verdrietig dat het zo moest aflopen. Heel veel sterkte voor haar nabestaanden. RIP Lucinda

 446. Wat een schok!!! Alles is al gezegd en beschreven. Je was nog zo sprankelend en zo jong!

  Lieve Luncinda,
  iik hoop dat je niet geleden hebt. Je had nog zoveel plannen.
  Fijn dat je temidden van je familie was.

  Gelukkig kan jouw zoon, Harry, jouw werk voortzetten.

  Ik zal jouw inspirerende en boeiende boeken missen. Ik heb er veel van geleerd. Je laat veel kennis achter via jouw hoofdpersonen. Dankjewel.

  Verder wens ik al jouw dierbaren veel sterkte.

 447. Zojuist deel 7 uitgelezen en bij het allerlaatste hoofdstuk de schok dat het verhaal van Pa Salt ontbreekt. Ik heb van het overlijden van de fantastische schrijfster vernomen en nu op internet gezocht en vond deze website. Wat heeft Lucinda Riley ons prachtige verhalen nagelaten. Ik geloof dat ze ook daar geniet van het leesplezier dat we hier hebben gehad. Hulde.
  En condoleance voor haar dierbaren en allen die haar van nabij hebben meegemaakt.
  Haar reis speelt nu zich elders af en hopelijk heeft ze voldoende materiaal achtergelaten voor deel 8. En mocht het niet zo zijn, dan schik ik me erin, maar het zou wel fijn zijn.

 448. Wat heb ik genoten van al je boeken Lucinda.
  Voor je man, kinderen en allen die je lief had alle sterkte met dit grote verlies.
  Wat heb je ons een mooie erfenis na gelaten!

Reacties zijn gesloten.