Storm – luxe-editie

Het succes van Lucinda Riley dendert onverminderd door. Ze wist al miljoenen lezers in België en Nederland te betoveren met haar Zeven zussen-serie, en nog steeds komen er elke dag nieuwe lezers bij.

De luxe uitvoering van het tweede deel in de bestsellerserie is prachtig uitgevoerd: gebonden, met gouden folieletters en een extra katern met exclusief materiaal. Hét cadeauboek voor Moederdag: als prachtige herinnering in de boekenkast, voor iedereen die nog niet heeft kennisgemaakt met de Zeven zussen-reeks, of om de verzameling compleet te maken.

 

 

Ally’s zeilvakantie is bijna ten einde als ze bericht krijgt over de plotselinge dood van haar adoptievader. Zo snel ze kan vliegt ze naar huis om samen met haar zussen afscheid te nemen van Pa Salt. Voor ieder van hen is er een brief met een mysterieuze verwijzing naar hun afkomst.

Na een traumatische ervaring op zee besluit Ally haar zeilcarrière de rug toe te keren en haar vaders aanwijzing te volgen. Het brengt haar naar Noorwegen, naar een verleden waarin muziek de hoofdrol speelt. Hoe meer Ally te weten komt, hoe meer vragen er ontstaan. Wat probeert haar vader haar duidelijk te maken?

 

Storm – luxe-editie
€ 24,99
ISBN: 9789401617635

Verkrijgbaar bij: