De geheimen van de kostschool

Een moord. Een geheimzinnige foto. Een hartverscheurend familiegeheim.

Lucinda Riley is een alleskunner! Naast haar monumentale Zeven zussen-serie schreef ze een reeks meeslepende standalones. Na de populaire De liefdesbrief volgt nu het razend spannende De geheimen van de kostschool, gebaseerd op de kostschool waar haar kinderen zelf naartoe gingen. Een gloednieuw verhaal dat Lucinda al vroeg in haar carrière schreef, maar dat nooit eerder is uitgegeven, over de onverschrokken detective Jazz Hunter.

Op een kleine, exclusieve kostschool in Norfolk wordt een leerling dood aangetroffen. De schokkende gebeurtenis is volgens het schoolhoofd een tragisch ongeval, maar de politie is daar niet zo zeker van. Detective Jazz Hunter wordt op de zaak gezet en probeert door te dringen in de gesloten wereld van de kostschool. Maar al snel nemen de gebeurtenissen een verontrustende wending, en blijkt er veel meer aan de hand dan een noodlottig ongeval.

Jazz komt steeds meer te weten over de docenten, leerlingen en oud-leerlingen van de school, maar als een van de verdachten vermist wordt en er in de kelder een gruwelijke ontdekking gedaan wordt, weet Jazz dat ze snel moet handelen. De kostschool verbergt geheimen die duisterder zijn dan Jazz ooit had kunnen vermoeden…

De geheimen van de kostschool is een razend spannend verhaal waarin familiebanden en hartverscheurende geheimen centraal staan, met in het middelpunt een stoere detective, die haar eigen keuzes durft te maken en altijd haar intuïtie volgt.

 

De geheimen van de kostschool

ISBN: 9789401617130

Verkrijgbaar bij: