Index

 

Verdrietig en met grote verslagenheid laten we weten dat onze geliefde auteur Lucinda Riley op 11 juni overleden is. Haar familie maakte dat vanochtend bekend. Uitgevers wereldwijd reageren geschokt en verdrietig. 

Lucinda heeft als schrijver en persoon de afgelopen jaren ongelooflijk veel voor ons en haar lezers betekend, en we zijn haar ontzettend dankbaar voor haar toewijding en de inspirerende samenwerking.

 

Hieronder het bericht dat de familie vanochtend met ons deelde.

Aan Lucinda’s vrienden en lezers over de hele wereld:
 
Het spijt ons enorm jullie te moeten vertellen dat Lucinda vanochtend in alle rust is overleden, omringd door haar familie, die zo belangrijk voor haar was. We realiseren ons dat dit een enorme schok zal zijn voor velen, omdat de meeste mensen niet wisten dat Lucinda al vier jaar aan kanker leed.
 
Tijdens deze vier jaar schreef Lucinda vijf boeken, en deze week staat De zevende zus bovenaan bestsellerlijsten over de hele wereld.
 
Lucinda liet een onuitwisbare indruk achter op iedereen die ze ontmoette, en op iedereen die zich verloor in haar verhalen. Ze straalde altijd liefde en vriendelijkheid uit, in alles wat ze deed, en ze zal ons voor altijd blijven inspireren.
 
Boven alles hield Lucinda van het leven, en leefde elk moment ten volle. In haar eigen woorden:
 
‘Door de pijn en vreugde van deze reis heb ik de belangrijkste les van het leven geleerd, en daar ben ik heel blij om.
 
The moment is all we have.’

 

Lucinda’s familie

Hieronder kun je binnenkort een condoleance, herinnering of persoonlijk bericht achterlaten. 

1 gedachte over “Index”

  1. Een schok voor familie, vrienden en lezers van Lucinda Riley. Ik wens iedereen heel veel sterkte.

    Zelf ben ik vorig jaar weer gaan lezen door corona, mijn keuze viel op de zeven zussen. Ik was heel erg geboeid al vanaf het eerste boek. Na het zesde deel ben ik ook haar andere boeken gaan lezen, want het boek van de zevende zus was nog niet verkrijgbaar. Zij schrijft ongelooflijk boeiend en herkenbaar. Ik ben nu het laatste deel aan het lezen. Ik hoop dat het achtste deel dat zij niet kon afmaken toch nog in een beknopte vorm zal verschijnen.

    Door deze boeken zal de schrijfster Lucinda Riley lang voortleven.

Reacties zijn gesloten.